SPORT — 9 iunie 2014 at 05:27

Nemultumiri la Modelu

by

Meciul de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a, dintre Inainte Modelu si Petrolul Roata Cartojani, programat la 21 iunie, se va disputa la Ploiesti, pe stadionul Astra. Arena ploiesteana are o capacitate de 9.000 de locuri si apartine omului de afaceri Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu. www.sportcalarasean.ro va transmite in direct partida de la Ploiesti in format live text.
Inainte Modelu ar fi trebuit sa se deplaseze sambata la Radovanu, pentru ultimul meci din campionat. Partida nu s-a mai disputat din cauza faptului ca antrenorul gazdelor, Marian Speriatu – Olariu, a informat AJF Calarasi ca terenul de la Valea Popii, acolo unde trebuia sa se joace meciului, este impracticabil.
Forul fotbalistic judetean va lua o decizie cu privire la aceasta situatie in cursul acestei saptamani. Elevilor lui Jose Valeriu Petrescu nu le-a picat deloc bine faptul ca nu au jucat sambata din moment ce aveau in fata un adversar modest si ar fi putut sa isi castige fara prea mari probleme cele trei puncte si prima de joc promisa de catre conducerea clubului.
Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

Comments are closed.