Special — 8 iunie 2014 at 17:56

Se apropie Tour de France

by

La 5 iulie va incepe la Leeds, in Anglia, editia cu numarul 101 a Turului Frantei la ciclism. In cele 21 de etape, rutierii vor avea de parcurs 3.656 kilometri. Leeds, Harrogate, York, Sheffield, Cambridge, Ypres, Oyonnax, Risoul si Maubourguet Pays du Val d’Adour sunt orasele care se intalnesc anul acesta pentru prima oara cu caravana Marii Bucle.
Britanicul Christopher Froome, castigatorul de anul trecut al Turului Frantei, a obtinut astazi o victorie foarte importanta. El a castigat contra timpul individual de la Lyon, organizat cu ocazia primei etape din Criterium du Dauphine. Pe locul al doilea s-a aflat Alberto Contador, care a avut o intarziere de numai opt secunde.

Christopher Froome a castigat editia de anul trecut a Turului Frantei.
Christopher Froome a castigat editia de anul trecut a Turului Frantei.

No Comments

  1. Ghinionul face sa fie in acelasi timp cu world cup. Va avea o audienta slaba pt ca peste 80% din oameni preferq campionatul mondial:* anul.asta sper sa ia contador.:)

  2. Nu iti face griji! Sunt ore diferite. Se „pupa” doar pe bucata 5-13 iulie, cand numarul meciurilor este mai mic, iar in Marea Bucla nu se intampla nimic senzational. Francezii se pricep la marketing si au dus startul in UK si prima bucata de pe Continent in Belgia. Si eu merg tot pe Contador, desi as vrea sa castige Ivan Basso.

  3. ivan Basso castiga sigur