SPORT — 8 iunie 2014 at 01:36

"Radovanu trebuie exclusa"

by

Dinamo Sarulesti este prima echipa ce reactioneaza dupa ce Steaua Radovanu a ajuns la a doua neprezentare in acest sezon. Presedintele Marian Cautis spune ca va inainta un memoriu catre AJF Calarasi prin care va solicita ca stelistii sa fie exclusi din Liga a 4-a, astfel incat Gradistea sa nu mai fie nevoita sa joace un meci de baraj pentru a evita retrogradarea.
„Nu se poate asa ceva. AJF Calarasi trebuie sa respecte regulamentul. Nu mai suntem pe vremea lui Cataros. Steaua Radovanu are doua neprezentari si trebuie exclusa din campionat. Sa se duca si sa joace in Categoria Onoare. Noi vom face memoriu si vom cere sa se aplice regulamentul, altfel ne ducem la Federatie. Radovanu trebuie exclusa din campionat, asa scrie in ROAF. Nici pe vremea lui Cataros nu s-a intamplat ca o echipa cu doua neprezentari sa nu fie exclusa. Este un caz unicat in fotbal. In mod normal, Gradistea trebuie sa scape de retrogradare daca se va aplica regulamentul, iar Curcani sa joace la baraj. In cazul in care vreo echipa se retrage din Liga a 4-a, locul acela trebuie sa ne revina noua”, a declarat Cautis.
Acesta a mai adaugat. „Doar un arbitru poate constata daca un teren este neregulamentar sau impracticabil. Arbitrii si cei de la Modelu trebuiau trimisi la Radovanu. S-a gresit foarte mult si foarte grav. Nu poate delegatul unei echipe sa spuna ca un teren este impracticabil. Nu este de competenta sa. Daca vrem sa facem un fotbal sanatos in judetul Calarasi, atunci trebuie sa respectam regulamentul”.
 

No Comments

  1. Olariu cand nui vine fotbalisti face ce vrea cu comisia de la calarasi ii duce de nas parca arfi copii ba cu cu pana la masina ba terenu inundat da nu ploua si vrea sa ramana tot in liga 4 el ne avand bani sa dea o bere la jucatori sau un suc sa-i lase pe alti sa joace care merita cum arfi Curcani sau Sarulesti uni dintre cei mai corecti din competitie.

  2. Lasa comentariile si pune mana pe o carte…spre exemplu , Gramatica Limbii Romane pentru clasa ajutatoare…asa , ca sa o iei usor 😉