SPORT — 8 iunie 2014 at 12:41

Motanu isi recunoaste greseala

by

Dunarea Gradistea, Viitorul Curcani si Dinamo Sarulesti sunt echipele care cer ca Steaua Radovanu sa fie exclusa din Liga a 4-a dupa ce nu s-a prezentat la meciul de pe teren propriu, cu Inainte Modelu. Cazul va fi dezbatut in prima sedinta a Comisiei de Disciplina. Presedintele AJF Calarasi, Doru Dinca – Motanu, isi recunoaste greseala si promite ca va lua masurile care se impun.
„Nu am stiut ca cei de la Radovanu mai au o neprezentare. Este numai greseala mea si promit ca voi rezolva aceasta problema. Marian Speriatu, de la Radovanu, m-a mintit atunci cand mi-a spus ca terenul lor este inundat si nu se poate juca. Comisia de Disciplina va lua o decizie in prima sedinta”, a declarat Dinca.
Steaua Radovanu trebuie exclusa din campionat din moment ce nu a dorit sa joace meciul cu Modelu, dupa ce in primavara nu a facut deplasarea de la Fundulea. Pentru doua neprezentari, orice formatie trebuie scoasa din competitie. Antrenorul Marian Speriatu a mintit atunci cand a spus ca terenul de la Valea Popii este impracticabil, iar acest lucru nu trebuie tolerat. Masuri dure se impun si in cazul echipelor Victoria Dragos Voda si Progresul Fundulea, care nu au facut deplasarile pe care le aveau programate in ultima runda a sezonului 2013-2014.

Comments are closed.