SPORT — 8 iunie 2014 at 10:04

Fotbal la "fara frecventa"

by

Steaua Radovanu a refuzat sa joace in ultima etapa, impotriva celor de la Inainte Modelu, pe motiv ca terenul de la Valea Popii, acolo unde isi disputa formatia antrenata de catre Marian Speriatu – Olariu meciurile de „acasa”, ar fi impracticabil din cauza precipitatiilor abundente care ar fi cazut vineri seara in localitate.
Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, a fost de acord ca stelistii sa nu se prezinte, fara sa tina cont ca Radovanu ar ajunge la a doua neprezentare si ar trebui exclusa din campionat. Decizia celui care conduce fotbalul calarasean i-a contrariat pe cei de la Gradistea, Curcani si Sarulesti, care cer acum excluderea Stelei din Liga a 4-a. Ca sa scape cu bine din acest scandal, Motanu trebuie sa reprogrameze meciul dintre Radovanu si Modelu pentru sambata, 14 mai. Daca nu va face acest lucru, atunci lumea fotbalului calarasean il va privi cu rezerve de acum inainte.
Marian Speriatu a sustinut ca a plouat tare la Valea Popii si terenul este impracticabil. Minciuni gogonate! Terenul Stelei a fost tuns, lucru care nu se putea intampla daca suprafata de joc era imbibata cu apa. Olariu nu a dorit sa mai joace cu Modelu pentru ca elevii sai au anuntat ca nu vor intra pe teren daca antrenorul nu le plateste prima ce le-o datoreaza dupa victoria cu Rapid Ulmeni.
Daca Steaua Radovanu nu va fi exclusa din campionat sau daca meciul sau cu Inainte Modelu nu va fi reprogramat, fotbalul calarasean va ajunge sa fie practicat la „fara frecventa”. AJF Calarasi nu va putea exclude pe nimeni din competitie si fiecare echipa isi va permite sa se prezinte la meciuri in mod facultativ.

Asa spune Olariu ca e la Radovanu.
Asa spune Olariu ca e la Radovanu.

Asa isi imagineaza Motanu ca e la Radovanu.
Asa isi imagineaza Motanu ca e la Radovanu.

Asa ar vrea sa fie Gascanu la Radovanu.
Asa ar vrea Gascanu sa fie la Radovanu.

Asa arata, in realitate, stadionul de la Radovanu.
Asa arata stadionul de la Radovanu.

No Comments

  1. Giani Infantino

    Trebuie exclusă echipa asta de măcelari.. Ei nu joaca fotbal stiu doar sa rupă picioare..nu e normal ca continue o echipa care practica un anti fotbal

  2. La cotetz !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *