SPORT — 8 iunie 2014 at 08:52

"Este o greseala foarte grava"

by

Gheorghe Petrache a disparut din fotbalul calarasean de cativa ani. In iarna a avut o incercare de a se reintoarce in prim-plan, facand parte din echipa cu care Marius Lucan a incercat sa devina presedintele AJF Calarasi. Fost arbitru divizionar B si fost presedinte al Dunarii Calarasi, Petrache urmareste cu detasare evenimentele din Liga a 4-a.
„Nu mai am nici o treaba cu ce se intampla in fotbal. Anul asta am fost o singura data la un meci la Dunarea Calarasi. In rest, nu m-a interesat nimic. Ma asteptam ca Doru Dinca sa faca treaba, dar o sa-i fie greu pentru ca nu are oameni cu care sa lucreze. Gascanu, de exemplu, n-o sa poata niciodata sa faca progrese cu vreun arbitru din moment ce el n-a fost in stare in toata viata lui sa ia vreun examen”, a declarat Petrache, care a condus arbitrajul calarasean in perioada in care presedintele AJF era Tache Ionescu.
Petrache a comentat si cel mai recent scandal din fotbal calarasean, cel legat de cele doua neprezentari pe care Steaua Radovanu le-a „realizat” in Liga a 4-a. „Eu nu mai sunt la curent cu regulamentul. Daca m-am indepartat de fenomen, nu le mai stiu pe toate, dar un teren neregulamentar sau impracticabil se constata numai de catre arbitru. Este o greseala foarte grava din partea lui Doru Dinca daca a fost de acord cu ceea ce au zis cei de la Radovanu. Asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata in judetul Calarasi. In primul rand, nu poate presedintele AJF Calarasi sa decida ca o echipa pierde meciul cu 3-0. Asta e treaba Comisiei de Disciplina, nu a lui Dinca. Oricum, pe mine nu ma intereseaza, este treaba lor, dar se fac de ras daca vor conduce fotbalul intr-o asa maniera”, este de parere Petrache.
 

No Comments

  1. Parca asta „Petrache” nu stie regulamentul, acum de ce vorbeste de :DINCA: ca se face de ras? sa-si vada in continuare de tuica sa si sa nu mai mananca rahat. Asta e singurul lucru care il vrea el in fotbal. A visat frumos si acum ca nu si-a realizat visul vorbeste de altul? NESIMTIRE. El ce a facut bun la AJF Calarasi cand l-a condus? Si regulamentul trebuia sa-l viseze. Nu te poti baga in ceva daca nu sti regulile …

  2. in privinta la seful arbitrilor iti dau dreptate ,mai ales k ii protejeaza in loc sa ia deciziile corecte