SPORT — 7 iunie 2014 at 16:16

Ultima impresie conteaza

by

In ultimul meci, Victoria Lehliu a intalnit pe teren propriu Venus Independenta, echipa de pe locul 2, o eterna rivala, intr-un derby de traditie. Lumea nu a fost prea interesata de acest meci, multi fiind cu gandul la vacanta. Un meci in care, cu putin noroc, Victoria Lehliu putea sa castige daca mingea nu lovea de doua ori bara la lovitura libera a lui Lemnaru.
Meciul a inceput haotic si Pantilimon greseste in minutul 2, atunci cand oaspetii reusesc sa deschida scorul. Jocul s-a echilibrat, insa tabela a ramas nemodificata pana la pauza. Odata cu repriza secunda, vine si egalarea lehlienilor, in minutul 51, Marius Iordache reusind sa marcheze cu o lovitura de cap. Oaspetii nu stau pe ganduri si reusesc sa modifice tabela in minutul 69. Zece minute mai tarziu, Costache Marius reuseste sa aduca egalarea, cu un sut la firul ierbii. Ocaziile curgeau si de o parte si de alta, ambele echipe avand sansa de a trece in avantaj. In minutul 90, Lemnaru a executat perfect o lovitura libera insa mingea a lovit stalpul din stanga portii adverse, mingea ajungand sa loveasca in aceeasi faza si stalpul din dreapta. Nesansa a fost si de partea lui Vernescu, care la ultima ocazie a scapat singur cu portarul advers, insa nu a mai apucat sa traga. Scor final, 2-2 si Victoria Lehliu termina campionatul pe un dezamagitor loc 8.
De remarcat a fost faptul ca gazdele au incercat sa se adapteze situatiei din campionatul viitor, cand vor trebui sa aibe in teren trei juniori, Costache ( 16 ani ), Voicu ( 18 ani ) si Moldoveanu ( 17 ani ) facand fata cu brio la prima echipa.
Despre meciul de juniori nu sunt multe lucruri de spus, cert este ca acestia au terminat in genunchi campionatul, scotand astazi mingea din poarta de nu mai putin de 11 ori.

Comments are closed.