SPORT — 6 iunie 2014 at 18:30

Dunarea a intrat in vacanta

by

In ultimul joc din sezonul 2013-2014, Dunarea Calarasi a remizat, scor 2-2, pe teren propriu, in compania celor de la CS Stefanesti. Punctul obtinut in aceasta dupa-amiaza urca echipa antrenata de catre Ion Rauta pe locul 5, sub obiectivul trasat jucatorilor de catre conducerea clubului la inceputul campionatului. Ca urmare, se impun reduceri salariale.
Pentru formatia de pe Borcea au marcat fetestenii Viorel Stanciu si Marian Serban. Jocul a fost unul frumos, chiar daca ritmul a fost unul ca de vacanta. Balul de la Calarasi a fost deschis de meciul de old-boys organizat de catre Dunarea, in semn de respect fata de jucatorii ce au imbracat tricoul galben-albastru in urma cu 20 de ani, atunci cand s-au pus bazele echipei ce a promovat in 1995 in cel de-al doilea esalon al fotbalului romanesc. Iarba stadionului Ion Comsa a fost calcata astazi de catre fotbalisti adevarati precum Doru Dinca, Marian Nohai, Adrian Mihalcea, Gica Vlase, Cosmin Onofrei, Valeriu Petrescu sau Costica Stefan.
Ce urmeaza acum la Dunarea Calarasi? O selectie cu jucatorii din judet. Aceasta va debuta marti la stadion si nu stie cand se va incheia. In aceasta vara se va renunta la jucatorii care au stat pe Borcea doar ca sa manance seminte si se va da credit localnicilor. In aceste conditii, antrenorul Ion Rauta va avea misiunea de a construi o echipa care sa lupte pentru salvarea de la retrogradare.
Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie.
Dunărea Călăraşi – CS Ştefăneşti    2-2
V. Stanciu (61), M. Şerban (84) / I. Niculae (49), Ir. Dumitru (85)
CS Afumaţi – Viitorul Axintele    0-1
Ciochină (48 – pen.)
FC Voluntari – Gloria Popeşti Leordeni    4-1
Voduţ (14 – pen.), Adr. Bălan (20, 29), Cureteu (85) / A. Mărgărit (43)

Comments are closed.