SPORT — 5 iunie 2014 at 08:42

Sarbatoare la Crivat

by

Duminica, cu incepere de la ora 11:00, Partizan Crivat, echipa virtual promovata in Liga a 4-a, va juca pe teren propriu in compania celor de la Atletic Dorobantu. Meciul, in cazul in care se va disputa, se anunta a fi unul grandios pentru echipa antrenata de catre Ionut Puica.
Autoritatile locale vor sa profite de aceasta ocazie si sa le inmaneze jucatorilor de la Partizan Crivat medaliile de campioni. Evenimentul este pus sub semnul intrebarii din cauza faptului ca formatia oaspete ar putea sa nu se prezinte. Pentru a nu se ajunge in aceasta situatie jenanta, celor de la Dorobantu le-a fost facuta si o invitatie la masa.
 

No Comments

  1. pacat ca nu se televizeaza te la crivat,

  2. Foc de paie ! La anul pe vremea aceasta , la Crivat va fi tristete , fiindca se vor intoarce din nou in Onoare . Fiti seriosi baieti , in liga a -4-a se joaca fotbal , nu veti putea face fata , dar este de apreciat ca ati promovat , atita timp cit ati jucat cu echipe ……….. Nu pot sa va urez success , fiindca nu veti avea ! Si marmota invelea ciocolata in staniol !!!!!!!!!!!!!!