SPORT — 5 iunie 2014 at 10:46

Petrescu a fost in spionaj

by

Petrolul Roata Cartojani este adversarul pe care Inainte Modelu il va intalni la 21 iunie la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a. Giurgiuvenii au fost spionati ieri de catre antrenorul modelenilor, Valeriu Petrescu, chiar in meciul care a decis echipa campioana a judetului Giurgiu.
„Am vazut o echipa cu jucatori buni. Au un atacant foarte puternic, care stie si cu mingea. Trebuie sa avem grija si la jucatorii lor din linia mediana. Punctele lor slabe sunt in aparare. De asemenea, cred ca au probleme si in poarta. Noi trebuie sa ne facem jocul nostru obisnuit daca vrem sa promovam. Imi doresc foarte mult sa promovam”, a declarat Petrescu.

Veteranul Costel Neagu isi doreste sa isi incheie cariera de jucator cu o promovare in Liga a 3-a.
Veteranul Costel Neagu isi doreste sa isi incheie cariera cu o promovare in Liga a 3-a.

Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie.

No Comments

  1. suporter calarasi

    Pentru modeleni : baieti , nu va speriati de adversarul vostru de la baraj , ei au promovat anul trecut din onoare si au cistigat campionatul giurgiuvean !!!!! Fara sa supar pe nimeni , eu cred ca au jucat cu echipe de bucatari si ospatari , sau mai rau ,…… Au si un jucator foarte bun ( la dansez pentru tine ) de 40 de ani , pensionar , clar . Asa ca spulberati-i si scoateti-le fotbalul din cap ca sa vada si ei cum se joaca un fotbal adevarat ! Succes baieti !!!!