SPORT — 5 iunie 2014 at 05:30

Incertitudini la Calarasi

by

Aburarii promovarii l-au ametit rau de tot pe Daniel Dragulin. Primarul Calarasiului isi doreste ca echipa sa se califice in play-off-ul Ligii Nationale de handbal masculin, uitand parca modul in care s-a realizat promovarea. Cu un buget record pentru sportul calarasean si cu un lot de jucatori cu mult peste cel al celor de la HC Vaslui, care au terminat pe primul loc, CSM Calarasi a reusit sa ajunga pe prima scena a handbalului romanesc abia dupa ce a trecut de barajul de la Sebes, acolo unde s-a clasat pe locul al doilea, dupa CS Caras-Severin si inaintea celor de la CS Universitatea Suceava si HC Arges Pitesti. Ca urmare, entuziasmul edilului nu se prea justifica.
In acest moment, handbalistii calaraseni sunt in vacanta, insa starea lor de spirit nu este tocmai buna. Jucatorii au primit liber pana la 1 iulie, insa pana atunci nu stiu cu cine trebuie sa discute in cazul in care primesc vreo oferta. CSM Calarasi va ceda echipa de handbal catre HC Dunarea 2014 Calarasi, club care inca nu are presedinte si nici nu dispune de vreun leu in cont. De asemenea, nu se stie cine va antrena echipa in Liga Nationala si nici ce transferuri se vor efectua pana la reluarea pregatirilor.
Campania de transferari este condusa in acest moment de catre antrenorul Sabin Dacau, insa este foarte greu sa aduci jucatori de valoare la aceasta data, cand spuma handbalistilor din Romania s-a ales deja, fara sa bagi adanc mana in buzunar. Pentru rezolvarea acestei probleme exista solutia aducerii unor jucatori din Serbia si Macedonia, numai ca legislatia muncii pentru jucatorii extracomunitari este foarte dificila.
Dintre jucatorii cu care CSM Calarasi a promovat in Liga Nationala, cinci se afla la final de contract. Tiberiu Popovici, Adrian Tucanu, Eremia Paraianu, Ghita Mateas si Cristian Savlovschi sunt liberi de contract in acest moment. Singurul caruia i s-a propus o noua intelegere este Paraianu. Tucanu vrea sa se retraga, iar Popovici este ofertat de o echipa din Liga Nationala. Mateas si Savlovschi ar vrea sa continue la Calarasi, dar nu stiu cu cine trebuie sa discute pentru semnarea unui nou angajament.
Speriati ca organizarea continua sa fie proasta pe Borcea, mai multi jucatori intentioneaza sa isi rezilieze actualele contracte daca pana la reluarea pregatirilor vor avea oferte de la alte echipe. Handbalistii sunt speriati din cauza faptului ca obiectivul este imposibil de realizat in actualele conditii.
 

No Comments

  1. florian costel

    ….o luam de la capat!!!!!