SPORT — 4 iunie 2014 at 05:36

"Nu cred ca ne mai prezentam"

by

Costel Ghita, antrenorul celor de la Avantul Pietroiu, locul doi in Seria B a Categoriei Onoare, a fost amendat aseara cu 200 de lei de catre Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi. Oficialul sustine ca nu stie care este motivul pentru care trebuie sa bage din nou mana in buzunar.
„A fost o faza la care arbitrul de margine a ridicat gresit steagul la un corner, iar un jucator de la noi a protestat pentru acest lucru. Nu a fost nimic mai mult. Astfel de momente se petrec in Liga I la fiecare partida. Mi-au dat amenda 200 de lei, dar nu stiu pentru ce. Cred ca i-am deranjat prin faptul ca am batut pe Valcelele, echipa lui Nelu Tatu, care in saptamana meciului a umblat prin sat pe la mine cu intermediari ca sa imi cumpere jucatorii. A fost o tensiune enorma, dar nu au existat probleme. Ne-am strans mana cu arbitrii atunci cand au plecat de la Pietroiu, le-am dat sa bea o bere, am fost om cu ei. Nici daca eram criminal nu cred ca ma judecau in lipsa. Nu m-a anuntat nimeni ca trebuie sa merg la sedinta Comisiei de Disciplina”, a declarat Ghita.
Tehnicianul Pietroiului este foarte suparat in acest moment si sa gandeste sa protesteze in cel mai vehement mod. „Pe vremea lui Cataros nu s-a intamplat niciodata sa existe vreun caz al echipei din Pietroiu pe masa Comisiei de Disciplina si sa nu fiu prezent la sedinta. Ma sunau si ma anuntau ca trebuie sa vin, iar eu ma duceam fara nici o problema. Acum nu m-au anuntat. Am citit pe internet ca am fost amendat si nu stiu care este motivul. Am crezut ca reusim sa facem o schimbare daca il dam afara pe Cataros, dar m-am inselat. Doru Dinca nu a schimbat nimic pentru noi, echipele care platim cotizatii si amenzi. Sunt foarte suparat si nu cred ca ne mai prezentam. O sa le fac o surpriza si nu o sa ma duc nici la Lupsanu, in ultima etapa, si nici la baraj. Am timp de gandire pana sambata, dar cred ca nu are rost sa stau ca prostul si ei sa isi bata joc de mine”, spune Costel Ghita, care este sincer si recunoaste ca Avantul Pietroiu nu se simte in stare sa evolueze in Liga a 4-a.
Modul in care AJF Calarasi a decis sa organizeze barajul dintre cele doua echipe aflate pe locurile doi in cele doua serii ale Categoriei Onoare si formatiile ce vor incheia Liga a 4-a pe locurile 13 si 14 il nemultumeste pe Ghita. „Asta a fost decizia Comitetului Executiv. Nu trebuie sa dam vina doar pe Dinca pentru acest lucru. Normal era sa ne cheme pe toti acolo si sa stabilim impreuna, sa se tina cont si de ceea ce vrem noi. Ion Radu, de la Independenta, mi-a zis ca se vor trage la sorti meciurile. Mi-ar fi placut sa jucam cu Gradistea, ca e mai aproape, dar s-ar putea sa trebuiasca sa ne ducem aproape 200 de kilometri, pana la Radovanu. Nu inteleg de ce se mai organizeaza un meci intre echipele care pierd barajul din moment ce atat noi, cat si Frasinet, nu vrem sa jucam in Liga a 4-a. Mai bine le dadea o sansa celor de la Curcani si de la Sarulesti”, a incheiat Ghita.

No Comments

  1. sa-ti fie rusine nea costele ,si mata si oameni aia care sau repezit la copilul ala în minutul 90,rusine mare arunca persoanele alea din echipa ca te fac de rîs.

  2. Din moment ce presedintele clubului injura arbitrul si pe delegatul echipei oaspete ca la usa cortului , ce pretentie sa mai avem la jucatori ? Toti am fost la un moment dat incepatori si trebuie sa dam dovada de clementa cind avem de-a face cu cei tineri , fie ei si arbitri . Un jucator de la Pietroiu s-a repezit cu o schema de K 1 la arbitrul de margine la una dintre faze , un spectator ,, turmentat” s-a dus fara nici o jena si fara sa-l opresaca nimeni la acelasi arbitru de tusa si s-a repezit sa-l bata , desi spectatorul respectiv de-abia statea in picioare , nimeni nu a luat nici o masura . Daca nu stiti , trebuie sa asigurati si protectia arbitrilor , nu sa-i bagati ca intr-o cusca cu lei si ei sa fie victimele tuturor celor in care fierbe adrenalina . Rusine si lui Nea Lilica , rusine si lui Remu , rusine si lui Marius Milea ! Cu un astfel de comportament , nu aveti ce cauta in liga a 4-a , in vecii vecilor ! Pacat de munca si devotamentul copiilor de la echpa , care ar trebiu sa se orienteze catre alte echipe unde se promoveaza fair – play-ul . Pacat !!!

  3. Mai bine te duci sa joci fotbal in Vietnam decat la Pietroiu, Galdau sau Dichiseni, esti mult mai in siguranta in Vietnam.