SPORT — 4 iunie 2014 at 18:37

Misiune dificila pentru Modelu

by

Cand a avut probleme Inainte Modelu in acest campionat? Cu Ciocanesti, Independenta si Oltenita, adica in meciurile in care si-a tratat adversarul cu o nefireasca superioritate si a realizat remize ce l-au adus pe antrenorul Jose Valeriu Petrescu in pragul disperarii. Pentru a se putea realiza promovarea in Liga a 3-a, greselile din aceasta primavara nu trebuie sa se mai repete la gruparea condusa de catre Victor Neagu.
Modelenii si-au aflat in aceasta seara adversarul de la barajul care va avea loc la 21 iunie. Petrolul Roata Cartojani a invins la penalty-uri pe Mihai Viteazu Calugareni si a devenit campioana judetului Giurgiu la fotbal. Cele doua echipe nu au prezentat un fotbal impresionant in finala desfasurata pe superba arena din comuna Izvoarele – stadion cu mult peste ceea ce se intalneste la Independenta si la Modelu – dar asta nu inseamna ca jocul nu a avut suspans.
Petrolistii, o echipa tanara, tehnica, foarte periculoasa atunci cand are mingea, dar cu o aparare subreda, au deschis scorul in minutul 5. Egalarea a venit tot in minutul 5, dar al celei de-a doua reprize. Mai departe, cele doua formatii au mers cap la cap pana cand au ajuns la loviturile de departajare, acolo unde s-a impus formatia din Cartejani.
Pentru Modelu misiunea este una dificila in conditiile in care adversarul are nu doar puncte slabe, ci si puncte forte. Jocul ofensiv se desfasoara in jurul lui Paraschiv, un atacand cu fizic impresionant, care poseda o tehnica deosebita pentru un varf ce masoara 1,85. In linia mediana sunt jucatori tehnici, care pot scoate orice adversar din joc printr-o simpla pasa.
Ca urmare, Valeriu Petrescu trebuie sa stie cum sa pregateasca meciul de la 21 iunie. Jocul se anunta unul dificil, iar elevii sau nu au voie sa rateze promovarea daca ne gandim la banii care s-au cheltuit in acest sezon la Modelu. La baraj se vor afla fata in fata o echipa pufoasa si experimentata – am numit aici pe Inainte Modelu – si una tanara, dar dornica de afirmare si capabila sa ofere surprize, Petrolul Roata Cartojani.

No Comments

  1. Aveti o greseala Petrolul Roata „Cartejani” Cartojani ! Forza FCP