SPORT — 4 iunie 2014 at 04:55

Jose, urmeaza-l pe Adi Cristea!

by

Pentru a doua oara in istoria contemporana a fotbalului romanesc, Federatia Romana de Fotbal a fixat un meci de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a intre campioanele judetelor Giurgiu si Calarasi. La 21 iunie, Inainte Modelu se va duela cu cea mai buna echipa din campionatul judetean de fotbal giurgiuvean.
In 2010, Phoenix Ulmu, echipa antrenata de catre Adrian Cristea, aflat acum la Victoria Chirnogi, a invins pe Nova Force Giurgiu cu scorul de 2-1 si a promovat in Liga a 3-a. Formatia omului de afaceri Vasile Tarsolea a prestat cel mai frumos fotbal aratat de vreo echipa calaraseana la un meci de baraj. Oamenii de fotbal din Calarasi recunosc si acum ca o forta precum Phoenix Ulmu nu a mai existat niciodata in campionatul judetean de fotbal. Pentru a va convinge de acest lucru, urmariti rezumatul meciului de baraj din 2010.
 

No Comments

  1. bafta in meciul de baraj celor de la modelu (y)

  2. Giani Infantino

    Erau cei de la ulmu prea buni sau cei din Giurgiu prea slabi? Eu zic ca a doua varianta e.. Din păcate nu am vazut nimic senzațional la echipa asta ulmu… Modelu sunt mai buni ca ei

  3. nu cred ca ati vazut meciul venus-agigea castigat de echipa din calarasi. o echipa care nu a facut antrenamente a dominat o echipa net superioara si a aratat un fotbal spectaculos. sa nu mai spun ca cei din agigea erau superiori echipei nova force. modelu are o sansa mare si trebuie sa profite. a fost o tragere buna pentru ca in giurgiu toate echipele sunt slabe. nu sint bani.

  4. Trist este ca nu au deranjat lumea la Liga a 3 a …..