SPORT — 4 iunie 2014 at 05:19

Dumitru: "Meritam o sansa"

by

Dinamo Sarulesti va incheia sezonul pe ultimul loc in Liga a 4-a si va evolua, foarte probabil, in Categoria Onoare in viitoare stagiune. Dinamovistii vor disputa sambata, la Curcani, derby-ul retrogradatelor. Partida conteaza doar pentru palmares. Indiferent de rezultatul jocului, nici una dintre cele doua formatii nu isi mai poate schimba pozitia din clasament.
Florin Dumitru, delegatul echipei din Sarulesti, a inaintat, ieri de dimineata, un memoriu catre AJF Calarasi. „Le-am cerut ca in cazul in care Modelu promoveaza in Liga a 3-a, noi sa jucam un meci de baraj cu cei de la Curcani, echipa de pe locul 15. Nu s-a tinut de parerea noastra. Consideram ca meritam o sansa. Avem stadion nou, printre primele sase din judet. Nu am avut nici un jucator suspendat in acest retur, nu am lovit nici un arbitru, dar nimeni nu vede acest lucru”, a declarat dinamovistul.

No Comments

 1. Acest om gandeste cand vorbeste:)))? Auzi am stadion in primele 6 din judet… Daca sarulesti are baza sportiva si teren bun ce sa mai zicem de independenta, modelu, ciocanesti, dor marunt, oltenita , chirnogi, lehliu, astea au teren bun si unele si baza sportiva moderna.la.voi la sarulesti pe teren sunt numai gropi si cornaci

 2. suporter independenta

  domnule dumitru sunt de-acord cu dumneavoastra sa sustineti un meci de baraj pentru ramanerea in liga a 4-a.intradevar echipa din retur e mult schimbata in bine fata de turul campionatului.aveti o echipa tanara,cuminte si care isi vede numai de joc.independenta e alaturi de voi pentru ca intradevar meritati o sansa cum de-altfel multe echipe au avut sansa pe care voi o meritati cu prisos.bafta multa in continuare

 3. Dar tu gândești ? Din păcate pentru tine nu ai mai ajuns la Sarulesti sa vezi noua baza sportiva. Te rog sa nu jignești si sa nu vorbești din necunostiinta de cauza.

 4. Probabil ca trebuia să spun ca de la anul va fi in primele 6 ca sa nu jignesc pe nimeni.dar vad ca uni dintre comentatori sunteți niste frustrați si nu stiti să apreciați o schimbare făcută in bine de o echipa pe care unii din dvs in neștiința de cauză ați jignit-o și vad că tot continuati sa o jigniți.nu o sa primiți nici o replică pentru ca nu meritati.multumim tuturor si sperăm ca la anul să promovăm inapoi pentru că o echipă ca la sarulesti merita să joace în liga 4.asta este ne-am pregătit foarte bine si am devenit o nucă tare pentru toate echipele cu care am jucat.indiferent ca am pierdut cu 9-0sau cu15-0am continuat să jucăm fotbal și să terminam campionatul cu fruntea sus.

  • silviu moldoveanu

   capul sus cristi ,vei cistiga la curcani pentru caci esti peste ei cu mult ,sa nu mai vorbesc de caracter pentru ca ei duc lipsa la acest capitol

 5. o echipa retrogradata trebuie sa ramana retrogradata si sa promoveze una din ligile inferioare. dar cum cele din ligile inferioare se inghesuie sa nu promoveze probabil ca trebuie sa ramana in liga a IV-a una dintre retrogradate.

 6. cel mai bine 12 echipe,la liga 4,o serie onoare,o serie promotie ,domnilor,propuneti pentru un sondaj dl moderator aceasta sugestie

  • eu propun sa facem o liga a IV-a cu 8 echipe care au baza sportiva. si se joaca tur retur, tur retur . si apoi sa faci categoria onoare, categoria promotie si categoria maidan!! Si distanta de la borcea la crivat? sau la belciugatele?

 7. Mai baieti , hai sa lasam liga a-4-a asa cum a fost si pina acum , sa dam o sansa tututror , iar problema cu bazele sportive sa se resolve ulterior . Sunt exemple de echipe cxare au baze sportive bune , iar echipa este varza . Joaca in liga a -4- a cei cei care din punct de vedere sportiv merita acest lucru , si nu numai cei care au baze sportive , fiindca jocul de fotbal nu este un ,,pelerinaj ” pe la diverse baze sportive , ci o intrecere sportiva . Ideea cu 8 echipe , 12 echipe sau mai stiu eu cite vine din partea celor aflati in fruntea clasamentului care nu vor sa se mai ,,impiedce’ de alte echipe , vor o serie doar a lor , in care , dupa parerea lor , doar aici se va juca fotbal . FALS . Domnilor care vreti acest lucru , un campionat cu mai putine echipe , cred ca idea aceasta v-a venit pe fondul incalzirii globale ,. Este de inteles , dar incercati sa puneti un prosop rece pe frunte si trece ! Garantat .