SPORT — 4 iunie 2014 at 08:41

Credit pentru tineri

by

Incepand cu sezonul viitor al campionatului judetean de fotbal, care va incepe la 16 august, echipele din Liga a 4-a vor fi obligate ca pe intreaga durata a celor 90 de minute de joc sa foloseasca cel putin trei jucatori Under 21. Masura este cat se poate de sanatoasa si a fost adoptata de catre Comitetul Executiv al AJF Calarasi.
Astfel, forul fotbalistic judetean demonstreaza ca pune accent pe cresterea jucatorilor ce ar putea ca mai tarziu sa joace pentru Dunarea Calarasi. In cazul in care o echipa nu va avea trei jucatori Under 21 pe toata durata partidei, aceasta va pierde meciul cu 3-0. In Categoria Onoare se va putea organiza campionat de juniori daca formatiile inscrise in competitie solicita acest lucru.

No Comments

  1. asa si trebuia sa fie de mult timp pentru a ajuta si tineri care doresc sa faca performanta

  2. Da , asta este o decizie minunata , acum pot sa spun ASA DA , !!!

  3. Aceasta ar trebui sa fie decizia Adunarii Generale la care sa participe reprezentantii tuturor echipelor participante , sau ne intoarcem la vremurile de altadata cind trei oameni decideau in numele tututror . Domnuile presedinte , va respectam , dar ar trebui ca M-r Slick sa nu faca ce vrea muschiul lui cu echipele din campionat , sau noi suntem doar cotizanti si atit ! Meditati la acest lucru …..