SPORT — 3 iunie 2014 at 03:12

Inca un elefant la Calarasi, Gaza!

by

Proaspat promovata in Liga Nationala de handbal masculin, CSM Calarasi trebuie sa isi intareasca lotul pentru a putea face rigorilor de pe prima scena a handbalului romanesc. La barajul de la Sebes, echipa s-a bazat, in poarta, doar pe serviciile lui Iulian Andrei. Rezervele sale, Bogdan Manole si Gabriel Borodi, au aparut intre buturi doar sporadic, de cele mai multe ori atunci cand impotriva calarasenilor au fost dictata aruncari de la 7 metri.

Florin Dragomir masoara 1,96 metri si cantareste 92 kilograme.
Florin Dragomir masoara 1,96 metri si cantareste 92 kilograme.

In acest moment se impune nu doar o intarire a lotului de jucatori, ci si o intinerire. Acest lucru intarzie sa se produca. Formatia calaraseana s-a inteles deja cu portarul Florin Dragomir – Gaza, 40 de ani, care a evoluat in sezonul abia incheiat pentru Dinamo Bucuresti, echipa ce s-a clasat pe locul sase la finalul campionatului. Pentru postul de portar se mai poarta negocieri cu Emilian Marocico, 26 de ani, care se afla la final de contract cu CS Caras-Severin. Stiind de negocierile dintre goal-keeper si CSM Calarasi, Aihan Omer, antrenorul banatenilor, l-a folosit foarte putin pe Marocico in meciul disputat la barajul de la Sebes impotriva formatiei calarasene. Resitenii s-au impus cu 24-23.
Un alt jucator dorit la Calarasi este interul dreapta Demis Grigoras, in varsta de numai 21 ani. Acesta mai are inca doi ani de zile contract cu CS Caras-Severin si este foarte atasat de antrenorul Aihan Omer. Practic, sosirea handbalistului pe Borcea depinde de viitorul tehnicianul care pregateste in acest moment echipa din Banat. De asemenea, Sorin Amihaiesei, de la CSM Oradea, ar putea ajunge si el pe Borcea daca Yan Vizhbovsky sau Ionut Saulescu nu vor mai continua.
Accidentat in acest moment, pivotul Eremia Paraianu, 39 de ani, nu are de gand sa renunte la cariera de handbalist. El va mai evolua inca un an pentru formatia calaraseana, insa conducerea administrativa isi doreste ca pe acelasi post cu experimentantul jucator sa mai aduca cel putin un handbalist de valoare. Primul pe lista de achizitii este, in acest moment, Marius Mocanu, de la Dinamo Bucuresti. In vederile calarasenilor se mai afla Iulian Stamate, de la Steaua Bucuresti, si Ghita Roman, de la Pandurii Tg. Jiu, in varsta de 31 ani.

No Comments

  1. dar jucatori trecuti de 50 de ani nu incercati>???? sa-l contactam si pe GATU….LICU….VOINEA…!!!!!! fratilor ne trebuie sange proaspat!!!! lupatori ex. GAVRILOAIA….nu toate epavele!!!

  2. Super talentat acest pusti de la Resita, Grigoras, daca il vom transfera ar fi un mare castig.