SPORT — 3 iunie 2014 at 09:59

Huzuneanu, ofertat de Bogatu

by

CSM Oltenita a ajuns la cea de-a saptea partida consecutiva fara infrangere in acest sezon si are toate sansele sa se desparta de suporteri cu o victorie in ultima etapa, atunci cand echipa lui Virgil Bogatu va juca pe teren propriu impotriva celor de la Agricola Borcea.
Oltenitenii lucreaza deja la campania de transferuri pentru sezonul viitor, atunci cand obiectivul anuntat de catre conducerea clubului este castigarea titlului de campioana judeteana. Antrenorul Virgil Bogatu si-l doreste foarte mult in echipa pe Razvan Huzuneanu, 29 de ani, care a evoluat ultima oara pentru Dunarea Calarasi.
Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

Comments are closed.