SPORT — 3 iunie 2014 at 14:59

Fepzy Constantin, suspendat 7 etape

by

Aflat foarte aproape de a semna cu Phoenix Ulmu, Fepzy Constantin traieste un moment de cumpana in cariera sa incununata cu multe succese. Atacantul Victoriei Chirnogi a fost suspendat 7 etape dupa ce saptamana trecuta, la meciul din Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, i-a pus piedica arbitrului Marius Leca.

1.     Inainte Modelu – C.S.M. Oltenita
 
Jucatorul Hirtescu Ciprian de la Inainte Modelu se suspenda o etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43, lit A din ROI.
Oficialul Gheorghe Dobre de la Inainte Modelu se sanctioneaza financiar cu 400 lei in baza art. 7 din ROI si mentine starea de suspendare pana la sfarsitul campionatului.
 
2.     C.S.M. Oltenita – Victoria Chirnogi (Cupa Romaniei)
 
Jucatorul Constantin Fepzy Cristian de la Victoria Chirnogi se suspenda 7 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 44 din ROI.
 
3.     Conpet Stefan cel Mare – Spicul Roseti
 
Jucatorul Alecu Ionut de la Conpet Stefan cel Mare se suspenda 10 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 40 din ROI.
 
4.     Victoria Dragos Voda – Viitorul Curcani
 
Jucatorii Zamfir Ovidiu Nicusor si Nita George Alexandru de la Viitorul Curcani se suspenda 4 etape fiecare si 100 lei penalitate financiara fiecare in baza art. 41. Din ROI.
Oficialul Zamfir Gigel de la Viitorul Curcani aflat in stare de suspendare, i se majoreaza perioada de suspendare cu inca 2 luni si penalitate financiara 400 lei (recidiva) in baza art. 7 coroborat cu 56 din ROI.
 
5.     Avantul Pietroiu – Spicul Valcelele
 
In baza raportului de observare se hotaraste aplicarea sanctiunii cu avertisment echipei Avantul Pietroiu si o penalitate financiara de 200 lei in baza art. 11 din ROI.
 
 
 
 
6.     Progresul Fundulea – Avantul Dor Marunt
 
Jucatorul Militaru George de la Progresul Fundulea se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43 lit. A din ROI.
Avand in vedere raportul de arbitraj si cel de observare, Comisia de Disciplina aplica sanctiunea avertisment echipei Progresul Fundulea si o penalitate financiara de 200 lei in baza art. 11 din ROI.
 
7.     Viitorul Soldanu – Viola Stefanesti
 
Comisia de Disciplina omologheaza pierderea jocului cu 3-0 de catre Viola Stefanesti si sanctiune financiara cu 200 lei in baza art. 22 lit. A din ROI.
 
8.     Viitorul Plataresti – Atletic Dorobantu
 
Delegatul Culcea Stelian de la Atletic Dorobantu se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara  in baza art. 7 din ROI.
 
9.     Soimii Unirea – Steaua Lupsanu
 
Jucatorul Octavian Alin Cosmin de la Soimii Unirea se suspenda 7 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art. 44 din ROI.
 
10.           Dinamo Sarulesti – Dunarea Gradistea (juniori)
 
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partida cu 3-0 in favoarea echipei Dunarea Gradistea si sanctioneaza echipa Dinamo Sarulesti cu 150 lei penalitate financiara in baza art. 22 din ROI.
 
11.          Inainte Modelu – Victoria Chirnogi (juniori)
 
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partida cu 3-0 in favoarea echipei Victoria Chirnogi si sanctioneaza echipa Inainte Modelu cu 150 lei penalitate financiara in baza art. 22 din ROI.
 
 
 
 
 
12.          Agricola Borcea – Victoria Lehliu (juniori)
 
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partida cu 3-0 in favoarea echipei Agricola Borcea si sanctioneaza echipa Victoria Lehliu cu 150 lei penalitate financiara in baza art. 22 din ROI.
 
13.          F.C. Independenta – Petrolul Ileana
 
 Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partida cu 3-0 in favoarea echipei F.C. Independenta si sanctioneaza echipa Petrolul Ileana cu 200 lei penalitate financiara in baza art. 22 din ROI.

No Comments

  1. Fepzy la Ulmu?investeste din nou d-nul Tarsolea?

  2. comisia da dovada de cinism la pietroiu trebuie scosi din competitie sa joace cu oile pe balta poate sunt mai civilizati acolo

  3. la mn a spus k se judeca dupa regulament.in cazul altor jucatori sa judecat dupa regulamentul lui gascanu.poate e fericit acum domnul gascanu ca am primit kt a vrut el desi el este observator,are putere de decizie si mai ales prieteni

  4. spartand,tot de la valcelele esti si tu?:)))) sa va fie rusine ca ne ati tocat tot campionatul dar degeaba!!aveti o echipa de mercenari!!