SPORT — 2 iunie 2014 at 07:32

O singura necunoscuta

by

Inainte Modelu si-a asigurat titlul de campioana judeteana in urma cu cateva saptamani. Dinamo Sarulesti si Viitorul Curcani vor lua drumul Categoriei Onoare, in vreme ce Partizan Crivat si Spicul Roseti au promovat in elita fotbalului calarasean. Steaua Radovanu se pregateste de baraj, acolo unde vor mai fi prezente Unirea Frasinet si Avantul Pietroiu.
Singura necunoscuta din fotbalul judetean o reprezinta cea de-a doua echipa din Liga a 4-a care va participa la baraj. Avantul Dor Marunt si Dunarea Gradistea se vor afla fata in fata sambata, intr-o adevarata finala a blatistilor. Doua echipe care si-au insusit puncte pacalind fotbalul si fugarind arbitrii cu plicul cu bani se lupta pentru a evita retrogradarea. Dor Marunt si Gradistea  nu merita sa joace anul viitor pe prima scena a fotbalului calarasean.
Cele doua formatii se afla la egalitate de puncte in acest moment. Pentru a nu ajunge din nou la baraj, Dunarea Gradistea nu trebuie sa piarda meciul de la Dor Marunt. Pentru a elimina orice suspiciune cu privire la corectitudinea brigazii de arbitrii care va conduce derby-ul ultimei etape, Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, si-a anuntat prezenta la derby-ul ultimei etape. Faptul ca nici una dintre tabere nu doreste ca jocul sa fie arbitrat de catre Costin Dan, divizionar B, spune multe despre corectitudinea conducatorilor ce se afla in fruntea celor doua echipe.

Va puteti alege favoritii in echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi pana la 22 iunie 2014.
Va puteti alege favoritii in echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi pana la 22 iunie 2014.

 
Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie. 

No Comments

  1. Sa fim seriosi,echipa ideala ? ,pe bune ,pena are doar viteza,nu stie sa intre cu mingea in centru,sa dribleze,mihai mijlocasul stanga de la oltenita este cu 2 clase peste el,toma si draghici vi se par voua mai bun ca BIDIREAN ? ,,vise,rar fundasi ca acesta in liga4a ,sau GIGI IONITA ,nici eu nu are voie sa lipseasca de la mijlocul terenului…

  2. Vali ,ce ai ma ?esti prieten cu Bidirean si cu Gigi Ionita :)) ?Gigi Ionita trage doua remorci ,iar ca Bidirean alte echipe au rezerve 🙂