SPORT — 1 iunie 2014 at 10:34

Modelu intra in cantonament

by

Campioana judetului Calarasi, Inainte Modelu, se pregateste de barajul pentru promovarea in Liga a 3-a. Adversarul din meciul programat la 21 iunie va fi cunoscut abia luni, 8 iunie. Pana atunci, elevii lui Valeriu Petrescu au fost premiati ieri de catre vicepresedintele AJF Calarasi, Nicolae Eftene, pentru rezultatul din acest sezon.
Remiza cu CSM Oltenita nu il sperie pe tehnicianul campioanei. „Am primit gol la inceputul meciului, dupa care am alergat dupa egalare pana la finalul meciului. Am reusit sa marcam abia in minutul 90. Am ratat foarte mult. Cred ca a fost vorba despre ghinion. Jocul echipei a fost bun. Am construit tot timpul si ne-am creat o sumedenie de ocazii. Aceasta remiza ne va face bine pentru ca jucatorii aveau nevoie de un astfel de rezultat inaintea meciului de baraj”, a declarat Petrescu.
Pana la 21 iunie, Inainte Modelu mai are programate doua meciuri oficiale. Primul va avea loc sambata, 7 iunie, la Radovanu, in compania unei echipa gazda care se pregateste acum pentru meciul de baraj cu ocupanta locului secund din Seria A a Categoriei Onoare. Al doilea joc al modelenilor este programat la 11 iunie, atunci cand va avea loc finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Partida se va desfasura la Ciocanesti.
Pentru ca meciul de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a reprezinta o provocare pentru toata suflarea din comuna Modelu, antrenorul Valeriu Petrescu a primit acordul conducerii clubului de a organiza un cantonament la Hotel Calarasi incepand cu 16 iunie. In acest moment, cel mai accesibil adversar pentru Inainte Modelu ar fi Unirea Fierbinti, din judetul Ialomita. O echipa de care modelenii fug ca dracu de tamaie este Granitul Babadag, din judetul Tulcea.
Sondajul prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi este in plina desfasurare. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie.
In acest moment, echipa ideala arata in felul urmator: Bratu (Modelu, 104 voturi)Varban (Ciocanesti, 88 voturi), Toma (Modelu, 55 voturi), Visan (Ciocanesti 54 voturi), Dragnea (Modelu, 85 voturi)Tene (Chirnogi, 102 voturi), Badea (Ciocanesti, 74 voturi), Porumbel (Oltenita, 51 voturi), Pena (Ciocanesti, 141 voturi) Penita (Dor Marunt, 67 voturi), Anghel (Ciocanesti, 67 voturi). Antrenor: Cornel Ticu (Ciocanesti, 99 voturi).

No Comments

  1. vad ca este” bataie” pe Unirea Fierbinti,pentru barajul de promovare in liga a 3 a la play off -ul Ilfov am inteles ca echipa castigatoare din Ilfov(Snagov)se va intalnii cu Fierbinti(se pare ca lucrurile sant deja stiute….)asa ca nu stiu ce sanse vor avea cei de la Modelu sa se intalneasca cu Fierbinti ,dar ce stiu sigur am vazut Modelu,Snagov si Comprest(castigatoare Bucuresti)si cei din Calarasi sant de departe cei mai buni (parere personala) si cred ca vor promova anul asta (sant un neutru in povestea asta n-am nici un interes sa laud pe cineva…) .

  2. sper sa nu ramana asa topul. sint cel putin 4 jucatori care nu au ce cauta in acea echipa visan, toma, penita, varban

  3. Ciocanesti are sase titulari si antrenorul principal pentru ca a jucat cel mai frumos fotbal.

  4. joc pragmatic,fară mult faze de poarta,incearcă sa revi la sistemul cu 2 atacanti de careu.,pentru meciurile de acasa,evita mingiile direct pe atacant,la baza e constructia jocului,pas la cel mai apropiat coechipier,concluzia mea,un joc reusit ,felicitari,morala ,indisciplina echipe,aduce rezultate negative..mai termina cu rezultatele bune ,nu te vreau la steaua,iti risti cariera.poti fi demis dupa 3 etape

  5. Călărași – Giurgiu,se joaca pe un stadion din Prahova