SPORT — 1 iunie 2014 at 09:25

Mandri ca au fost la Sebes

by

CSM Calarasi a reusit ieri sa promoveze in Liga Nationala. Pe Borcea insa nu s-a incheiat sarbatoarea, in vreme ce echipele de pe prima scena a handbalului romanesc anunta transferuri in fiecare zi. In acest moment, prioritatea principala a gruparii calarasene este gasirea unui antrenor care il inlocuiasca pe Sabin Dacau. Saptamana viitoare va avea loc o sedinta de analiza si se va lua o decizie in acest sens.
sebes
La barajul de la Sebes, CSM Calarasi a fost insotita de numai patru suporteri. Acestia au facut deplasarea pe cont propriu, iar dupa meciul cu Suceava au sarbatorit alaturi de jucatori si staff-ul tehnic.

No Comments

  1. Cinste lor!

  2. De regula,dupa o mare batalie cistigata cu truda ,cu sacrificii si cu multa suferinta,primii sacrificati sint cei care si-au adus cel mai mare aport!NU sacrificati destinul domnului Sabin Dacau din cauza „mofturilor” unora sau altora sau din alte motive!Fiti barbati adevarati si nu altceva!

  3. Domnule florin ciobanu, cu tot respectul , savin dacau in fata jucatorilor este 0 barat !!! Nu il baga nici unu in seama !! Trebuie un abtrenor ca sa ii poata tine in frau ! Discipina trebuie la echipa !

  4. respectul se câstiga,uneori se impune,nu trebuie alungat acum dacău,in mod sigur juniorii csm-ului le va fi de folos experienta dumnealui,dânsul avea nevoie de experienta unor jucatori,altfel ar fi renuntat la ei de mult,handbalul nu are prea multi jucatori pe m2 ,ca fotbalul ,