SPORT — 30 mai 2014 at 19:28

Suceava ne ataca cu Spiderman

by

Sambata de dimineata, cu incepere de la ora 11:00, va avea loc partida dintre CSM Calarasi si CSU Suceava. Formatia calaraseana nu trebuie sa piarda meciul care se va desfasura la Sebes pentru a putea promova in Liga Nationala, situatie cu care echipa s-a mai intalnit si inaintea jocului cu Vaslui, de la Calarasi, din luna mai.
Atunci, deznodamantul a fost unul trist, insa maine sunt sanse mari ca lucrurile sa arate cu totul altfel din moment ce Suceava are o echipa mult mai slaba decat cea a vasluienilor. Adversarul nu trebuie insa subestimat din moment ce astazi si-a vandut foarte scump piela in meciul cu CS Caras-Severin. Bucovinenii au condus la pauza cu un gol, dar au cedat in partea a doua a jocului din lipsa de experienta. www.sportcalarasean.ro va transmite in direct meciul dintre Calarasi si Suceava in format live text.

Maine, calarasenii trebuie sa fie mai puternici ca Dr Octopus, Venom și Spiridușul Verde. Printre ceilalți se numără: Spiridușul, Masacru, Electro, Sandman, Craniul Roșu, Scorpionul, Cameleonul, Rino, Misterio, Shocker, Vânătorul Kraven și Regele Pin
Maine, calarasenii trebuie sa fie mai puternici ca Dr Octopus, Venom, Spiridușul Verde, Masacru, Electro, Sandman, Craniul Roșu, Scorpionul, Cameleonul, Rino, Misterio, Shocker, Vânătorul Kraven și Regele Pin pentru a promova in Liga Nationala.

Autocarul sucevenilor a facut senzatie la Sebes printre zgamboii care au ajuns la sala in care are loc turneul de baraj. In spatele autocarului este inscriptionat Spiderman, un personaj fictiv din benzile desenate, cunoscut si sub numele de Omul Paianjen. Pe parcursul aventurilor sale, Omul Paianjen intalneste multi inamici. Cei mai periculosi sunt considerati Dr Octopus, Venom si Spiridusul Verde. Printre ceilalti se numara Spiridusul, Masacru, Electro, Sandman, Craniul Rosu, Scorpionul, Cameleonul, Rino, Misterio, Shocker, Vanatorul Kraven si Regele Pin. El are insa si aliati: Pisicuta Neagra, Cei patru fantastici, Capitanul America, X-Men, Doamna Retea, etc.

Comments are closed.