SPORT — 30 mai 2014 at 18:10

Rauta l-a depasit pe Condei

by

Rezultat incredibil obtinut in aceasta dupa-amiaza de catre Dunarea Calarasi. Formatia antrenata de catre Ion Rauta a reusit sa se impuna cu 3-0 pe terenul celor de la Gloria Popesti-Leordeni. Pentru gruparea „galben-albastra” au marcat Daniel Gheorghe (48), Viorel Stanciu (81) si Marian Serban (90+2).
Prin cele 3 puncte culese de pe terenul ilfovenilor, Dunarea are sanse sa nu mai termine play-off-ul Seriei C2 pe ultimul loc. In acest moment, calarasenii sunt la egalitate de puncte cu Popesti-Leordeni, iar daca situatia nu se va schimba nici dupa ultima etapa, programata vinerea viitoare, elevii lui Ion Rauta se vor clasa pe locul 5. Nu vorbim despre o performanta, dar trebuie sa recunoastem ca asistam la un progres.
Privind mai atent clasamentul putem observa ca Ion Rauta l-a depasit pe Mirel Condei, cel care a pregatit echipa in toamna anului trecut. Dunarea a intrat in play-off cu 6 puncte, toate fiind obtinute in perioada in care Condei erai principal. Dupa ce s-a intrat in play-off, calarasenii au cules 8 puncte.
Gloria Pop. Leordeni – Dunărea Călăraşi         0-3
D. Gheorghe (48), V. Stanciu (81), M. Şerban (90+2)
Viitorul Axintele – FC Voluntari            0-1
Adr. Bălan (88)
CS Ştefăneşti – CS Afumaţi  2-1
Cr. Iancu (65 pen.), Voican (90+2) / Vlada (30)

Comments are closed.