SPORT — 30 mai 2014 at 02:00

"Nimeni nu-si asuma raspunderea"

by

Cainii latra, ursul merge inainte. Cam asa stau lucrurile la CSM Calarasi. Nici acum, cand echipa este conditionata sa castige ultimele doua meciuri de la barajul pentru promovarea in Liga Nationala, nu s-a gasit ca cineva sa bata cu pumnul in usa vestiarului pentru ca jucatorii sa se trezeasca.
Calarasenii au evoluat slab in meciul de aseara, cu Resita, castigat de banateni la un gol diferenta. Elevii lui Sabin Dacau nu au facut altceva decat sa alerge dupa un adversar care a jucat cu mult mai multa determinare. In plus, Calarasiului i-a fost imposibil sa se impuna in fata unei echipe care in vara s-a scuturat de o serie de jucatori ce sunt acum oameni de baza la gruparea de pe Borcea.
In acest moment, responsabilitatea pentru infrangerea cu Resita este pasata din stanga in dreapta. Confirma acest lucru antrenorul Sabin Dacau, printr-o declaratie oferita site-ului www.handbalvolei.ro! „Am pierdut o bătălie, nu războiul ! Ne pare rău, repriza a doua am jucat mai aproape de adevărata valoare. În prima repriză am ratat 3-4 situații clare și o aruncare de la șapte metri. Am fost conduși cu cinci goluri și ne-am apropiat la unul singur, cu un minut și douăzeci de secunde înainte de final, dar nimeni nu și-a asumat răspunderea. Ne așteaptă un joc foarte greu, cu Piteștiul, după care meciul decisiv cu Suceava, este de parere Dacau.
Astazi, cu incepere de la ora 19:00, CSM Calarasi va intalni pe Arges Pitesti. Calarasenii au doar varianta victoriei pentru a putea spera in continuarea la promovarea in Liga Nationala. Pentru acest lucru este nevoie ca jucatorii sa evolueze cu determinarea pe care au intalnit-o la ultimele echipe ce i-au facut sa iasa din teren cu capul plecat: Vaslui si Resita. www.sportcalarasean.ro va transmite meciul CSM Calarasi – Arges Pitesti in format live text.

No Comments

  1. Plecati acasa baaaaa !!!! Cu banii care i-ati luat pana acum faceam 3 strazi in oras !!!! Nu bateti pe nimeni !!! Lasati copiii sa joace !!!! Sa dea dumnezeu sa simta copiii vostrii pentru voi acelasi lucru care il simtiti voi pentru calarasi si echipa CSM !!!!