SPORT — 30 mai 2014 at 18:34

Maine vrem un bis

by

CSM Calarasi este la doar un punct distanta de Liga Nationala de handbal masculin. In aceasta seara, handbalistii calaraseni au reusit sa castige meciul cu HC Arges Pitesti cu scorul de 33-23. Jocul elevilor lui Sabin Dacau a fost mai bun decat in partida de ieri, cu CS Caras-Severin, dar emotii in ceea ce priveste ziua de maine, cand are loc meciul cu Universitatea Suceava tot exista. www.sportcalarasean.ro va transmite in direct meciul dintre CSM Calarasi si Universitatea Suceava in format live text.
Adversarul din aceasta dupa-amiaza s-a prezentat bine pe faza defensiva, acolo unde s-a aparat avansat, fapt ce i-a solicitat la maximum pe calaraseni. Constienti ca nu isi mai pot permite pasi gresiti, cei de la CSM Calarasi au jucat cu ardoare si au condus ostilitatile pe toata durata jocului. In prima repriza, echipa s-a distantat pe tabela de marcaj prin golurile inscris pe contraatac, Razvan Gavriloaia fiind cel mai bun marcator. Extrema dreapta a reusit sa trimita de 6 ori mingea in poarta adversa, insa nu a fost singurul elev al lui Sabin Dacau care a aratat dorinta de victorie.
Veteranul Adrian Tucanu si-a facut datoria cu varf si indesat, in vreme ce portarul Iulian Andrei a reusit sa apere doua lovituri de la sapte metri. Maine, echipa trebuie sa fac un bis al jocului de astazi, insa nu trebuie sa uitam faptul ca si un rezultat de egalitate ar fi suficient pentru ca CSM Calarasi sa promoveze in Liga Nationala. Nu e cazul sa facem nunta dupa victoria cu Pitestiul. Practic, o echipa de pescari i-a batut azi pe tuicari. Apa din Dunare a fost mai tare ca tuica de Pitesti si speram ca jucatorii lui Dacau nu vor ajunge sa se imbete cu apa chioara dupa un meci in care adversarul nu a condus nici macar o singura data pe tabela de marcaj.
Rica Paraianu a stat pe margine la jocul de astazi, dar sunt sanse mari ca el sa fie pe teren maine, la meciul cu Suceava. Partida va incepe la ora 11:00 si nu reprezinta altceva decat o noua sansa pentru CSM Calarasi. www.sportcalarasean.ro va transmite in direct meciul in format live text. In celalalt meci al zilei de ieri, CS Caras-Severin a invins pe Universitatea Suceava cu 23-18 si a reusit sa se mentina in Liga Nationala.

Comments are closed.