Special — 30 mai 2014 at 18:57

Bogdan Leu vrea sa renunte

by

Foarte probabil, in sezonul viitor al Ligii a 4-a Calarasi Bogdan Leu nu va mai ocupa functia de sef al corpului de observatori. Finantatorul clubului National Team Calarasi l-a anuntat deja pe Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, ca doreste sa renunte la functie, dezamagit fiind de felul in care Daniel Stefan – Gascanu isi desfasoara activitatea.
„L-am anuntat pe Motanu ca mai fac delegarile la ultimele doua etape din acest campionat dupa care urmeaza sa ma retrag. Eu nu pot lucra in asemenea conditii. I-am zis foarte clar ca voi continua doar daca vine la mine cu un proiect foarte serios. Sunt foarte dezamagit de Gascanu, care s-a implicat in treburi in care el nu avea ce cauta. Chiar nu il inteleg de ce a facut toate treburile astea, dar eu nu voi mai sta in fruntea observatorilor”, a declarat Leu.
Acesta a promis ca va lua masuri daca arbitrul Viorel Solomon va comite greseli la meciul dintre Avantul Dor Marunt si Dinamo Sarulesti, scor 4-3, dar nu s-a tinut de cuvant. „Eu astept sa se termine campionatul si sa ma retrag. Gascanu a venit la mine si mi-a zis ca el este dispus sa nu se duca la nici un meci sambata daca eu consider ca el trebuie suspendat pentru ca i-a dat nota 8 lui Solomon. L-am lasat sa isi aleaga meciul unde vrea sa observe. O sa mearga la Independenta. El sustine ca a fost blat la meciul de la Dor Marunt, dar eu nu il cred. Imi spune ca cei de la Sarulesti le-au oferit mingea pe tava gazdelor la primele doua goluri. S-a jurat ca a fost blat, dar eu tot nu il cred. Nu trebuia sa se duca la meciul ala pentru ca Solomon nu este un arbitru de perspectiva. E treaba lui, pe mine nu ma intereseaza, dar in conditiile astea nu cred ca se poate schimba ceva in fotbalul calarasean, motiv pentru care o sa ma retrag”, a precizat Leu.
De trei zile am demarat un sondaj prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie.

No Comments

  1. Sa ramana Motanu cu Gascanu lui cu tot.Motanu o sa vada la urmatoarele alegeri.Motanu a promis ca schimba tot,ceea ce nu a facut.

  2. Ma intreb de ce oare observatorul sau arbitrul partidei nu a consemnat în raport ca echipa din sarulesti a fost suspecta de noncombat si chemată la comisie.ma intreb ce notă am luat la purtare să văd daca am trecut clasa.nu este frumos sa aruncăm pisica in curtea unei echipe,care nu are nici un interes și care chiar dacă a retrogradat sa dovedit o echipă serioasa.nu ne-am vândut și nici nu ne vindem niciodată asta vreau să se știe.

  3. Pai cum vroia domnul Gascanu sa primeasca gol echipa cu cea MAI SLABA APARARE gol daca nu usor?inseamna ca cele peste 120 de goluri primite au fost blat.Daca in privinta dansului un blat se face cu scorul 4-3 cu bara in min 80 inseamna ca a fost cel mai spectaculos blat din romania,majoritatea echipelor castiga lejer un meci trantit.Totusi ma bucur ca nu toata lumea ii impartaseste sentimentul de a se complace in aceasta mizerie si mocirla din fotbalul calarasean.