SPORT — 29 mai 2014 at 01:56

"Frasinet are 10 jucatori pe fals"

by

Duminica, Partizan Crivat si Unirea Frasinet trebuiau sa se dueleze in derby-ul Seriei A a Categoriei Onoare. Partida dintre ocupantele primelor doua locuri in clasament nu s-a mai disputat din cauza faptului ca oaspetii nu s-au prezentat la meci. In aceste conditii, Crivatul s-a distant la sase puncte de Frasinet cu doua etape inainte finalul de sezon, asigurandu-si astfel promovarea in Liga a 4-a. Antrenorul „capsunarilor”, Ionut Puica, sustine ca echipa sa va evolua fara probleme in esalonul de elita al fotbalului calarasean.
Domnule Puica, felicitari pentru promovare!
Ionut Puica; Multumim! Ne-am pregatit pentru meciul cu Frasinet ca pentru un adevarat derby, iar ei nu s-au prezentat. Am alergat foarte mult inaintea jocului, am vrut sa fie totul perfect si nu am mai jucat.
V-ati propus inca de la inceputul campionatului de promovati?
Stiam inca de anul trecut cam care e treaba prin Categoria Onoare si ne-am propus sa promovam.
Cand v-ati dat seama ca obiectivul este realizabil?
In iarna, dupa ce s-a terminat turul, m-am convins ca nu exista vreo echipa in stare sa ne puna probleme. Atunci mi-am dat seama ca vom promova si ca trebuie sa dau totul pentru a ne duce la indeplinire obiectivul.
Care a fost adversarul cel mai periculos?
Spantov.
I-ati invins cu 8-0 la Crivat.
Nu stiu ce s-a intamplat cu ei la acel meci. Nu au venit cu echipa buna. In turul campionatului au fost foarte bine organizati si mi-a placut fotbalul pe care l-au jucat. Daca aveau aceeasi in echipa si in retur, aveam probleme mari la Crivat.
Sambata se joaca Frasinet – Luica, doua echipe care lupta pentru locul al doilea. Cine este favorita?
Frasinet are o echipa foarte buna. Noi, la Luica, unde am pierdut, n-am avut fundasii centrali. Am pierdut dintr-o prostie.
Daca Frasinet are echipa buna, cum ati reusit sa castigati in tur, in deplasare, cu 5-1, in fata lor?
S-au batut singuri. A fost un meci urat pentru noi atunci. Pe mine m-au injurat, m-au scuipat. Totul numai din cauza unora care au venit beti la meci. Ei nu au vrut sa vina acum la Crivat pentru ca jucatorii nu sunt ai lor. Frasinet are 10 jucatori pe fals. Cinci sunt de la Lehliu Gara si cinci sunt de la Dor Marunt. Noi eram pregatiti sa facem confruntare, iar ei au stiut acest lucru si nu au vrut sa vina la noi.
Sunteti pregatiti sa jucati in Liga a 4-a?
Fara nici o problema. Stim ce ne asteapta acolo, iar cheltuielile nu sunt cu mult mai mari. Echipa de juniori am mai avut.. In plus, in echipa joaca directorul scolii din Crivat, care se va ocupa sa faca selectia celor mici. Baza sportiva este in conditii bune. Am reusit sa facem un vestiar pentru arbitri. Pana la inceputul campionatului vom face si un vestiar pentru oaspeti. Prin asta, dorim sa aratam respect celor care vin la Crivat.
Jucatorii de unde sunt?
Trei sunt din Crivat, trei sunt de la Budesti, iar restul vin de la Bucuresti.
Care va fi obiectivul echipei in primul sezon din Liga a 4-a?
Nu sunt nebun ca sa spun ca ne vom bate cu Chirnogi si cu Independenta. Imi doresc ca Modelu sa promoveze ca sa scapam de ei. I-am vazut jucand in tur, la Oltenita, si m-am speriat. Au echipa puternica. Vor promova fara probleme in Liga a 3-a. Noi o sa ne batem cu Radovanu pentru evitarea retrogradarii.
Aveti asfalt la Crivat?
Bineinteles.
Pe unde se poate ajunge la Crivat?
De la Calarasi, trecand prin Oltenita, Chirnogi si Radovanu. Drumul este asfaltat de patru ani.

No Comments

  1. daca in echipa voastra joaca directorul scolii , inseamna ca sunteti ca Avintul Birsana al carui jucator era antrenor , viceprimar , preot , profesor si , in timpul liber , politist . K lumea …

  2. Tin sa-i reamintesc domnului Ionut Puica ca in echipa (lot) Partizan Crivat sunt 7 jucatori din Budesti dintre care 5 titulari. Sau poate dpmnul Puica nu stie sa numere.Iar din Bucuresti sunt 3.Greul echipei l-au dus cei din Budesti….asa-zisi tigani, cum ii numesc cei din Crivat.

  3. Crivatul merita locul in care este ,succes crivatului in liga 4 , dar spantovul merita sa joace baraj o echipa formidabila care daka s-ar fii pus bătea ori ce echipa din categoria onoare

  4. am trecut prin stefanesti acum vreo 2 saptamani si am observat ca terenul de fotbal era arat si nu mai avea nici porti de joc…stie cineva unde isi disputa stefanestiul meciurile?

  5. la ileana