SPORT — 28 mai 2014 at 08:43

Haos la Sebes

by

Maine va incepe la Sebes, in judetul Alba, turneul de baraj pentru desemnarea celor doua echipe care vor evolua in sezonul viitor pe prima scena a handbalului romanesc. La aceasta intrecere vor participa CS Caras-Severin, Universitatea Suceava, CSM Calarasi si Arges Pitesti. www.sportcalarasean.ro va transmite in format live text meciurile de la Sebes.
Federatia Romana de Handbal a luat o decizie halucinanta in ceea ce priveste barajul de la Sebes. Sedinta tehnica va avea loc abia maine de dimineata, la ora 11:00, atunci cand va avea loc tragerea la sorti pentru stabilirea meciurilor. Acest lucru tine echipele in suspans. Antrenorii nu stiu la ce ore sa fixeze micul dejun si masa de pranz pentru ziua de maine.
Din pacate, calarasenii nu vor avea parte de sprijinul suporterilor la Sebes. Autoritatile locale au decis sa nu asigure transport galeriei, astfel ca ultrasii au decis sa boicoteze echipa lui Sabin Dacau la barajul pentru promovarea in Liga Nationala. Intr-o situatie identica se afla si cei de la Suceava. Suporterii cer demisia antrenorului Razvan Bernicu si au anuntat ca nu vor ajunge la Sebes.
La Resita, echipa ce este considerata favorita la castigarea barajului, situatia este neclara. Mihai Rohozneanu se plange din cauza faptului ca oamenii din conducerea clubului i-au anuntat pe jucatorii ca urmatoarele salarii le vor incasa abia in luna iulie. „A fost un moment in care situatia a fost reglementata, in sensul ca ne-am primit salariile pe ianuarie, februarie si martie, din din cate am inteles acum, nu vom mai primi bani decat in iulie”, spune handbalistul banatenilor. Click aici pentru mai multe amanunte!
 

No Comments

  1. ciobanescu florian costel

    …sa treaca direct la cina cind se intorc de la meci!!!!!

  2. Hai CSM bafta!!!!