SPORT — 28 mai 2014 at 12:37

Fundulea nu s-a dus la Modelu

by

Invinsa pe teren propriu cu 3-0 in turul semifinalelor Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, Progresul Fundulea nu s-a prezentat astazi la Modelu, pentru partida revansa. Primarul Dorel Dorobantu a incercat sa obtina amanarea partidei, motivand ca antrenorul Gheorghe Dita nu are la dispozitie toti jucatorii dupa ce acestia s-ar fi accidentat sambata, in meciul de campionat disputat la Gradistea.
Considerand cererea celor de la Fundulea ca fiind neintemeiata, conducerea AJF Calarasi nu a fost de acord cu amanarea jocului. „Cei de la Modelu se pregatesc pentru barajul de promovare in Liga a 3-a si au un program foarte bine stabilit. Nu ne putem bate joc de munca lor. Cei de la Fundulea au spus ca au jucatori accidentati dupa meciul de la Gradistea, dar eu am fost la acea partida si nu au avut nici un jucator lovit. In plus, nu au prezentat nici un certificat medical care sa dovedeasca ca jucatorii nu pot evolua astazi, cu Modelu. Primarul Dorel Dorobantu este nemultumit ca l-am suspendat dupa greselile pe care le-a facut in acest retur. Era obisnuit sa faca ce vrea si acum ne sicaneaza, dar nu are nici un fel de succes”, a declarat Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi. In aceste conditii, Progresul Fundulea va pierde cu 3-0 meciul de la Modelu si va fi amendata pentru neprezentare.
Ieri am demarat un sondaj prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! “Procesul electoral” se va incheia la 22 iunie.

No Comments

  1. suporter ajf

    panarame,tot ce vrei gasesti in curtea ajf ,mai scrie si memorialul tache ionescu,motane ,gascane va fost profesor,respectatil,nu l ,tarati prin mocirla,