SPORT — 28 mai 2014 at 03:19

Echipa ideala, rezultate partiale

by

Ieri am demarat un sondaj prin care incercam sa aflam care este echipa ideala a campionatului judetean de fotbal Calarasi. Fiecare vizitator este liber sa isi aleaga portarul favorit, fundasul lateral cel mai bun, aparatorul central cel mai eficient, mijlocasul de banda cu cel mai bun randament, jucator din zona mediana centrala care l-a incantat cel mai tare si atacantul pentru care ar da bani numai ca sa il vada jucand. Din ancheta nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii.
La nici 24 de ore de la startul concursul, deja s-a prefigurat o formatie de start, insa „procesul electoral” se va incheia abia la 22 iunie. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! Dupa ce se va alcatui echipa ideala, vom purcede la alegerea celui mai bun jucator care a evoluat in judetul Calarasi in sezonul 2013-2014. In cursa pentru titlul cel mare vor intra doar 10 jucatori, pe baza numarului de voturi pe care le vor avea la data de 22 iunie. Practic, este un eurovision al tractoristilor.

portar
In acest moment, cel mai bun portar se arata, in preferintele cititorilor, George Bratu, de la Inainte Modelu. Rezerva sa se poate alege intre Alexandru Mica, de la CSM Oltenita, si Ionut Oancea, de la Avantul Dor Marunt.

fundas lateral
Inainte Modelu are in aceasta dimineata asigurat postul de fundas dreapta. Sorin Dragnea a acumulat 27 de voturi. Pe banda stanga, Daniel Catana, de la CSM Oltenita, poate intra in echipa ideala datorita celor 24 de voturi primite.

fundas central
Valentin Toma, de la Inainte Modelu, si Dragos Bidirean, de la Victoria Chirnogi, sunt cei doi fundasi centrali alesi de cititori pana in acest moment.

mijlocas lateral
Alin Tene, de la Victoria Chirnogi, a strans cele mai multe voturi din toata ancheta si are mari sanse sa fie ales chiar cel mai bun jucator al campionatului. In echipa ideala el ar putea juca pe banda dreapta, pe stanga urmand sa joace Mirel Pena, de la Dunarea Ciocanesti. Ambii jucatori sunt oameni care s-au consacrat in banda stanga, numai ca Tene, jucator crescut de Rapid Bucuresti, a dovedit ca este polivalent atunci cand jocul echipei sale a cerut-o.

mijlocas central
Voinescu, de la Independenta, si Porumbel, de la Oltenita, conduc in acest moment in topul mijlocasilor centrali.

atacant
In atac, Petre Ungureanu, de la Inainte Modelu, a strans 17 voturi pana acum, fiind urmat de Florin Anghel, de la Dunarea Ciocanesti, cu 13 voturi.

antrenor
Cel mai bun antrenor din judet este, in acest moment, Virgil Bogatu, de la CSM Oltenita. Pentru postul de „secund” se lupta Valeriu Petrescu, de la Inainte Modelu, si Cornel Ticu, de la Dunarea Ciocanesti.

conducator
Victor Neagu, de la Inainte Modelu, este considerat pana acum cel mai bun conducator din actuala editie a campionatului judetean. Pe locul al doilea se afla Ion Radu, de la Venus Independenta. Ultima treapta a podiumului este ocupata de catre Mircea Dan, de la Victoria Chirnogi.

arbitru
Viorel Solomon a primit 24 de voturi, fiind urmat de Ionel Ivanciu, cu 16 voturi, si Ion Fenghea, cu 14 voturi. No comment.

observator
In topul observatorilor, Mircea Brandusa conduce detasat. Pe locul al doilea se afla Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi.

No Comments

 1. cand se incheie acest sondaj ?

 2. Lilian din Geangoesti

  Pentru un fotbal sanatos nu ar fi bine sa se aleaga cel mai bun arbitru si cel mai bun observator? Exista doar echipe/jucatori/conducatori buni, iar arbitrii si observatorii sunt cei care fura si nu aduc nimic bun in fotbal.
  Un fotbal sanatos inseamna o competitie in care lumea sa se respecte(arbitrii, conducatori, fotbalistii), psa se evite incidentele. Insa, cu o promovare de tipul cel mai negativ personaj sigur nu o sa se insanatoseasca prea curand fotbalul judetean. Ar fi bine sa-i lasam pe cei slabi sa devina mai buni, iar pe cei deja buni sa-i scoatem in fata.

  • Sorin Anghel

   Suntem in momentul in care toata lumea se plange de doua lucruri:
   1. Nu exista nici un arbitru de perspectiva.
   2. Nu am scapat de arbitrii si de observatorii care au facut ceea ce au vrut in cei opt ani de mandat ai lui Bratu Cataros.
   Ca urmare, nu putem vota cel mai bun arbitru daca nu avem un arbitru tanar, de perspectiva.
   Pentru ca florile sa creasca, trebuie sa scoatem buruienile.

   • Lilian din Geangoesti

    Problema este cu gradinarul, nu cu florile. Florile cresc cum pot in conditiile in care sunt buruieni in gradina, iar gradinarul nu se ocupa de ele. Mai mult, ele sunt calcate constant in picioare si apoi ne miram de ce nu avem flori in gradina.

 3. nu se pot pune intro lumina frumoasa oameni care aduc tristete in fotbal afara cu mafia din albtriajul calarasean

 4. silviu moldoveanu

  daca nu merg lucrurile cum trebuie la ajf nu sint vinovate doar doua persoane,cred ca inclusiv membrii comitetului executiv si membrii comisiei de disciplina au partea lor de vina.

 5. Pot spune eu ca cel mai bun arbitru este fara indoiala dan costin iar de perspectiva băiatul din chirnogi Vasile andrei sau Adrian nu mai mi-a duc aminte ca am rămas chiaun de la dor mărunt.chiar si Răzvan ilie dar nu trebuie influențat ca altfel se pierde.

 6. ca de obicei moldoveanu nu zice nimic de gascanu pentru ca la salvat mereu de la retrogradare sambata o sal arbitreze solo si o sa scape de retrogradare si gata

 7. Corect spus Jenel…Moldoveanu o sa castige sigur meciul de sambata pentru k Solo(daca va fi el sambata la Dragos Voda) o sa puna botu” la banii pe care o sa-i ofere Moldoveanu si o sa apara cu comentarii elogioase la adresa arbitrului precum k a fost cel mai corect arbitraj, in schimb cei care nu accepta „barem dublu” cum spune el si a pierdut meciul respectiv…gata pe el l-au furat arbitrii.Cel mai corect ar fi sa se uite in „curtea lui”, adica sa-si faca o echipa de fotbal cu care sa castige meciurile meritat, nu dand bani la arbitrii cum a facut pana acum la meciurile castigate.

 8. Vedeti.va de treaba

  Solo e refuzat de Dragos-Voda !

 9. recuzare se face cand incepe campionatul solo va arbitrat la dor marunt si vine acum sa va ajute pe voi ca sa castigati cu curcani ca sa se termine campionatul

 10. Vedeti.va de treaba

  eo nu joc la dragos :))) …… oricum o sa va invinga ca au echipa mai buna ca voi ! iar voi nu inteleg de ce va mai stresati sa ramaneti in liga 4 deodata ce Ajf-ul nu va vrea aici ! Multa bafta sambata !

 11. Aceiasi mentalitate de ,,OM CRETIN”al unora dintre voi,daca stam sa o luam jucator cu jucator parte in parte,Dragos Voda are echipa mai buna ca si Curcani…problema multor oameni din faimosul nostru ,,CAMPIONAT” nu stiu sa recunoasca valoarea echipei adverse atunci cand pierde un meci..dau mereu vina pe arbitrii..intotdeauna va fi aceiasi mentalitate in jud. calarasi..:)!ma rog..

 12. silviu moldoveanu

  domnilor jenej si john cred ca vorbiti in nestire de cauza deoarece nu sunt prieten cu solo sau mai bine spus am fost pina la meciul de la dor marunt,in al doilea rind nu uitati cum a cistigat curcani la borcea ,daca aveti asa multi bani de dat ca la borcea va astept la negocieri.

 13. Banii si politica fac cartile tati!unii da altii ia banul e facut sa circule…

 14. silviu moldoveanu

  acum ce mai spuneti ca solo arbitreaza la gradistea ,sau o sa inventati ca tot pentru mine arbitreaza si acest meci

 15. silviu moldoveanu

  indiferent de rezultatele de simbata clasamentul se va stabili in partea inferioara in ultima etapa ,meciul de care pe care va fi la dor marunt cu gradistea si sint curios daca conducerea ajf va fi prezenta acolo

 16. lasati răutatile,nu câstigati nimic,cel mai bine e sa va gandilti la reorganizarea echipelor pe care le reprezentati,fiti mai preocupati cu tactica si disciplina ,organizarea jocului,conteaza foarte mult