SPORT — 27 mai 2014 at 16:28

Sile Serban, suspendat un an

by

Nu exista nici un dubiu. Meciul dintre Agricola Borcea si Viitorul Curcani, scor 4-2, a fost un blat ordinar. Singurul care plateste pentru aceasta mizerie este Sile Serban, delegatul formatiei gazda. Acesta a fost amendat in aceasta seara de catre Comisia de Disciplina cu 600 de lei si suspendat pentru un an de zile. Oaspetii au obtinut cele trei puncte, dar pastreaza doar sanse teoretice de a ajunge la baraj. Practic, Gigel Zamfir – Zamba a cheltuit banii de pomana. Arbitrul Ion Fenghea, cunoscut ca „Ucigasul de Sarmale”, va ajunge in fata Comisiei de Disciplina din cadrul Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi.
Fiecare cititor al site-ului www.sportcalarasean.ro isi poate alege portarul favorit, cel mai bun fundas lateral, cel mai perspicace aparator central, cel mai bun mijlocas lateral, cel mai bun mijlocas central si cel mai bun atacant. De asemenea, din sondaj nu lipsesc antrenorii, conducatorii, arbitrii si observatorii. Click aici pentru a vota Dream Team Calarasi 2014! Procesul electoral se va incheia la 22 iunie.
1. Phoenix Ulmu – Avantul Luica
Analizand contestatia formulate de Avantul Luica in prezenta jucatorului in cauza si a celor 2 delegati, Comisia de Disciplina respinge contestatia ca neintemeiata si hotaraste omologarea partied cu rezultatul din teren (5-0 in favoarea echipei Phoenix Ulmu).
2. A.S. Belciugatele – Lumina Frumusani
Jucatorul Vlaicu Cristinel de la Lumina Frumusani eliminate in partida cu A.S. Belciugatele, se suspenda 15 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 45 coroborat cu 41 din ROI.
Jucatorul Tanase Costinel de la Lumina Frumusani, se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI.
3. Agricola Borcea – Viitorul Curcani
Reluand contestatia formulata de Viitorul Curcani si dupa audierea jucatorilor convocati expres la sedinta Comisiei de Disciplina, a observatorului de joc, analizand declaratiile olografe ale acestora, Comisia de Disciplina constata ca intemeiata contestatia formulata si in baza art. 29 lit. B din ROI anuleaza rezultatul din teren si sanctioneaza echipa Agricola Borcea cu pierderea jocului cu 3-0, suspenda delegatul Serban Sile (Agricola Borcea) pe o perioada de 1 an si penalitate financiara de 600 lei.
Pentru declaratii contradictorii date in fata Comisiei de Disciplina de catre arbitrul Fenghea Ion si pentru completarea eronata, cu omisiuni, a raportului de joc precum si pentru nerespectarea art. 52 lit. C din ROI, se inainteaza spre analiza si judecata catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor.
4. A.S. Galdau – Conpet Stefan cel Mare
Luand in discutie Memoriul formulat de Conpet Stefan cel Mare, Comisia de Disciplina constata deficiente la terenul de joc si in consecinta sanctioneaza echipa A.S. Galdau in temeiul art. 43 din ROAF si dispune aplicarea unei sanctiuni in cuantum de 100 lei si pune in vedere echipei A.S. Galdau ca in termen de 10 zile sa remedieze lipsurile constatate, respectiv gard imprejmuitor si asigurarea bancilor de rezerve.
5. Partizan Crivat – Unirea Frasinet
In baza art. 22 din ROI, Comisia de Disciplina hotaraste omologarea partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Partizan Crivat si sanctiune financiara cu 200 lei pentru echipa Unirea Frasinet.
 

No Comments

  1. Sile Serban este nevinovat ,George Serban tebuia suspendat ca el face si echipa si schimbarile …

  2. Sile Serban nu este cel care este vinovat dar , stiti , ata se rupe de unde este mai subtire . Parerea mea este ca vinovat pentru ,, golania ” respectiva este ,, voievodul” si el trebuia suspendat pe un an sau mai bine , pentru ca face ceea ce nu trebuie . Mizeria de politica nu trebuie sa aiba implicatii in sport , fiindca il pateaza . Ar fi bine ca cei care nu se pricep la fotbal sa nu se bage : sa stea si sa urmareasca , doar atit ! Din pacate , mai sunt personaje care vor sa semene cit mai mult cu ,, Nea Nicu ” , care era : primul miner al tarii , primul constructor , primul agricultor , primul… , primul … . RUSINE celor care fac astfel de ,, golanii „, fiindca isi bat joc de munca si visele copiilor si tinerilor , care promoveaza un fotbal curat , spectacol , care nu poate fi ,,cumparat ” , ca un vot , cu o galeata sau doua pungi de zahar…. Nu suntem in Etiopia sa ne bucuram de fiecare banana care cade din copac ! Suntem in secolul XXI si nu putem fi manipulati si cumparati cu doi mici sau cu o punga de paste expirate . Lasati fotbalul in pace Domnilor cu grade pe umar si nu mai incercati sa il ,, murdariti” cu mizeria voastra de politica !!!! Vor avea de suferit , ca si acum , oameni nevinovati . RUSINE !!!!!!!!!!

  3. Antrenorul este cel mai vinovat.fara el nu se face nimic.daca se faceinseamna ca este slab .ar trebui sa fie și el suspendat la fel ca si delegatul.

  4. silviu moldoveanu

    primarul si antrenorul face blat iar SILE este suspendat,am trait sa vad si aceasta decizie

  5. Stan Andrei trebuie exclus din arbitraj este un increzut si isi bate joc de lume.sa nu m-ai zic de Porumbel care este suspendat ca jucator si vine sa arbitreze meciuri si injura este normal asa ceva?ce putem invata de la acest arbitru?