SPORT — 27 mai 2014 at 08:23

Imagini inedite cu Adrian Mitrea

by

La barajul pentru promovarea in Liga Nationala, CSM Calarasi se va duela cu CS Caras-Severin si Universitatea Suceava, doua formatii care au evoluat in sezoanele precedente in cupele europene, si cu Arges Pitesti, echipa ce este pregatita de fostul international Titel Raduta, calarasean la origini. www.sportcalarasean.ro va transmite live text meciurile ce vor avea loc la Sebes in perioada 29-31 mai.
Suceava nu are o lunga traditie in handbal. Totul a inceput in anul 2000, dupa numai doi ani LPS Suceava reusind sa castige titlul de campioana nationala la juniori. Din echipa de atunci a bucovinenilor faceau parte Adrian Mitrea, care evolueaza acum la CSM Calarasi, Adrian Chirut, de la Dinamo Bucuresti, Mihai Rohozneanu, aflat sub contract in acest moment cu CS Caras-Severin, si Razvan Bernicu, cel care pregateste in acest moment pe Universitatea Suceava.
In imaginile de mai jos, calaraseanul Adrian Mitrea apare cu numarul 14, dinamovistul Adrian Chirut este cu numarul 7, iar Razvan Bernicu, care este si capitanul echipei din moment ce tatul sau era directorul LPS Suceava, poarta numarul 9.
 

Comments are closed.