SPORT — 27 mai 2014 at 04:49

Felicitari virtuale

by

Georgiana Vasile, Alexandru Chioseaua si Constantin Adam au reprezentat judetul Calarasi la Campionatul European de Canotaj pentru juniori, competitie care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in Belgia. Vasile a devenit campioana europeana, in vreme ce Chioseaua si Adam s-au aflat in barca de 4 vasle care a devenit vicecampioana europeana.
Vasile este din Valcelele, Chioseaua s-a nascut la Drajna Noua, iar Adam a fost adus la Calarasi de la Ostrov. Asta nu l-a impiedicat pe primarul Calarasiului, Daniel Dragulin, sa le transmita felicitari celor trei sportivi. „Am rămas foarte plăcut impresionat de perfomanţele obţinute de tinerii canotori călărăşeni la Campionatele Europene de Juniori, desfăşurate recent în Belgia. Îi felicit pe Georgiana Vasile (CSM Călăraşi), campioană europeană în proba de 8+1, şi pe Alexandru Chioseaua (CSM Călăraşi) şi Constantin Adam (CSS Călăraşi), medaliaţi cu argint în proba de 4 vâsle. Felicitările mele se îndreaptă şi spre antrenorii Daniel Bănăţeanu, Eugen Suciu, Daniel Moise şi Cornel Nedelcu”, scrie Dragulin pe contul sau de Facebook.

No Comments

  1. suporter ajf

    bravo sportivilor,intradevar merita recompesati,nu felicitari virtuale,alo primaria,consilul local,alo consilul judetean ,dl filipescu respectati si pei ei,