SPORT — 26 mai 2014 at 08:56

"Vom castiga toate meciurile"

by

Au mai ramas doar trei zile pana la turneul de baraj care va avea loc la Sebes, in judetul Alba, pentru completarea celor doua locuri libere din Liga Nationala de handbal masculin aparute dupa ce Federatia Romana de Handbal a decis sa mareasca numarul formatiilor de pe prima scena a handbalului romanesc de la 12, cate au fost in actuala stagiune, la 14.
La intrecerea de la Sebes, care va avea lor in perioada 29-31 mai, vor participa CS Caras-Severin, Universitatea Suceava, CSM Calarasi si Arges Pitesti. Formatiile clasate pe primele doua locuri la finalul turneului de baraj vor evolua in Liga Nationala in sezonul viitor. Favorita este data formatia banateana, care sambata s-a impus pe terenul celor de la CSM Bucuresti cu scorul de 33-30.
Antrenorul Aihan Omer a avut la dispozitie un lot restrans din punct de vedere numeric. „Echipa cu care ne-am prezentat astăzi, sase jucători de câmp și trei portari, si-a făcut datoria. Pot să spun că au jucat la sacrificiu, fără menajamente. Chiar dacă ne asteaptă alte trei meciuri foarte importante, ei nu s-au menajat si au arătat că au caracter. Sunt bucuros că am câstigat, am venit să câstigăm si ne-a iesit rezultatul după un joc, cred eu, bun. Sincer, nu consider o repetitie înaintea barajului, a fost un meci de campionat pe care am dorit să-l câstigăm, chiar dacă ne-am prezentat fără nici o rezervă. Din păcate, accidentările se tin de noi, s-a făcut un lot subtire, nu pot opt jucători să ducă un campionat. Vrem să-i recuperăm cât mai repede, să joace la baraj, iar Stan care e suspendat va reveni și el”, a declarat tehnicianul celor de la CS Caras-Severin pentru www.handbalvolei.ro!
La Calarasi, optimismul este la el acasa. „Cred ca vom castiga toate meciurile de la baraj. Trebuie sa profitam de aceasta sansa ivita pentru noi. Ne dorim foarte mult sa promovam in Liga Nationala”, a declarat Razvan Gavriloaia, cel mai bun marcator al celor de la CSM Calarasi in actuala editie de campionat.
Delegatia celor de la CSM Calarasi va pleca maine de dimineata spre Sebes si se va caza la Hotel Leul de Aur, un stabiliment de trei stele in care se vor caza si cei de la CS Caras-Severin. Conform www.booking.com, pretul unei camere cu doua paturi este de 50 de euro. Antrenorul Sabin Dacau va conta la barajul de la Sebes si pe serviciile portarului Gabriel Borodi. www.sportcalarasean.ro va transmite in format live text meciurile pe care CSM Calarasi le va disputa la Sebes.
 

No Comments

  1. florian costel

    ……… Antrenorul Sabin Dacau va conta la barajul de la Sebes si pe serviciile portarului Gabriel Borodi………………e cioaca?????….pai n-a mai jucat de cind a venit la csm …de fapt cand a jucat????

  2. De ce nu a intrat pe teren portarul Gabriel Borodi?????? A dar se știe !!!! Ce ne mai miram, nu făcea parte din elita. Dar aceeași soarta din cate am văzut , a avuto și alții sportivi . S-a preferat sa piearda meciuri, dar sa nu fie introduși jucători care sigur întorcea soarta meciului( știe echipa ce preferințe are RICA ). Sa vad acum tandemul Rica cu Popoviciu. Asa se va începe meciul cu cei 7 ( cap – coada) Nu pot sa merg la turneu. Dar ECOURI vin de la meci. Paraianu DICTEAZA antrenorul nu spune nimic.Echipa va pierde. D-LE PRIMAR macar acum luati masuri , vrem sa intram in Liga. Febletele nu se fac pe spatele unei ECHIPE. Are simpatii d-ul Rica pentru Popoviciu ( sai predea in particular handbal , nu stie nici cat un junior). Hai CSM .

  3. Daca zice asta ca o sa castige tot inseamna ca avem cota mare la pariuri !! Rusine !!!