SPORT — 26 mai 2014 at 10:01

Cross-ul TenarisSilcotub

by

 

Aproape 500 de alergători au răspuns invitatiei la mișcare cu ocazia evenimentului Ziua Sportului TenarisSilcotub, desfășurat sâmbătă, 24 mai, la Călărași. Startul crosurilor de 10.000 de metri si 3.000 de metri a fost dat din fata Primăriei Călărasi, iar linia de finish a fost trecută în Parcul Dumbrava, zona dedicată premierilor.

Evenimentul organizat de TenarisSilcotub, aflat la cea de-a treia editie, a oferit celor prezenti o serie de activităti sportive desfăsurate în Parcul Dumbrava. Pe lângă cele două crosuri, comunitatea din Călărasi a avut parte de jocuri de baschet, fotbal, volei, badminton, tenis de masă, iar cei mici s-au distrat jucând golf, freesbee, au avut parte de mini concursuri pentru trotinete. Geanina Corondan și Cosmin Cernat au fost cei care au animat competitiile.

100 de alergători au luat startul la crosul de 10 km, la ora 10:00. Ei au fost sustinuti de Marian Sotarca, antrenor-jucator la echipa de futsal a Dunarii Călărasi, și de Victor Puiu, boxer profesionist. Printre alergători s-au numărat 24 de angajati TenarisSilcotub din Călărasi, Bucuresti și Câmpina, arătând, prin exemplul propriu, importanta miscării pentru o viată sănătoasă.

500 de persoane s-au înscris la tombola Ziua Sportului, în cadrul căreia au putut câstiga, prin tragere la sorti, o bicicletă Kross Hexagon X5 Negru 2014 și 20 de articole sportive. Cu ocazia evenimentului a fost premiată scoala câstigatoare în cadrul programului „Scoala mea face sport”, unitatea de învătământ care a adunat cele mai multe puncte fiind Scoala Nicolae Titulescu”. În plus,pentru elevii participanti au fost puse în joc 20 de articole sportive, oferite prin tragere la sorti.  

 

Comments are closed.