SPORT — 24 mai 2014 at 16:37

Fotbalul, o minunata arta

by

De mult doream sa vad la lucru echipa din Modelu si astazi am reusit sa raman cu gura cascata. Pe stadionul din Lehliu-Gara, modelenii lui Valeriu Petrescu au trecut la pas de Victoria Lehliu, printr-un joc in care acestia nu au depus mult efort fizic. Un superb joc de pase, pase ce au dus la marcarea a trei din cele patru goluri reusite de oaspeti. Lehlienii au incercat sa se ridice la nivelul modelenilor, insa acest lucru nu a fost posibil, nici intrarile „a la Kosovo” nefiind fructificate.
Tribunele pline si vremea minunata pentru fotbal au fost unele dintre ingredientele ce au facut ca meciul de astazi sa fie un adevarat regal fotbalistic. Liderul la zi a reusit sa deschida scorul dupa un sut in forta, la nici 10 minute acestia dublandu-si avantajul dupa o serie lunga de pase, ce a facut sah-mat apararea gazdelor. Acestia au mai punctat inca o data inainte de pauza, printr-o faza in care a fost driblat si portarul lehlian.
Dupa revenirea de la cabine, Victoria a mai echilibrat jocul, dar tabela a fost modificata tot de Modelu, majorand avantajul la 4-0. Dupa doua faze in care sansa a fost de partea gazdelor, Vernescu Felix profita de greseala portarului oaspetilor si impinge mingea in poarta goala. In minutele de prelungire, Ionut Calin a reusit sa reduca din diferenta, scorul final fiind de 2-4.
Meciul de juniori a fost unul spectaculos, Lehliu-Gara reusind sa deschida scorul. Insa, lipsa mai multor jucatori, a facut ca Modelu sa conduca pana in minutul 43, cu 4-1. Andrei Olteanu a reusit sa reduca din diferenta, acesta fiind si scorul pauzei, 2-4. In mitanul secund, acelasi Olteanu a reusit o dubla, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj, cireasa de pe tort fiind pusa de Dani, junior in varsta de 12 ani, care a reusit sa o aduca pe Lehliu in avantaj. Insa ce incepe frumos, nu se termina si asa, oaspetii au reusit sa egaleze. Un meci de infarct, care s-a terminat cu un sec 5-5.
Liga a 4-a, etapa a 28-a, rezultate: Radovanu – Ulmeni 5-1, Chirnogi – Borcea 3-1, Oltenita – Ciocanesti 0-0, Curcani – Independenta 1-2, Manastirea – Dragos Voda 8-0, Gradistea – Fundulea 2-1, Lehliu Gara – Modelu 2-4, Dor Marunt – Sarulesti 4-3.

No Comments

 1. Sorin Anghel

  Bravo, Bili! Ai scris foarte frumos! Maine o sa vin cu amanunte de la jocurile din etapa desfasurata astazi. Capul de afis? Violul de la Dor Marunt!

 2. Acum esti in stare sa scrii despre asa zisul „Viol de la Dor Marunt” . dar despre arbitrajul domnului Bondoc la meciul dintre Fundulea si Sarulesti n-ai fost in stare! Rusine !

  • Sorin Anghel

   Imi cer scuze, dar nu vanez greselile arbitrilor si nici nu pot sa scriu despre un arbitru daca nu I’ll vad cum arbitreaza. In plus, reprezentantii celor doua echipe nu s-au plans de arbitraj.

   • MAMA CE MECI DE FINALA CHAMPIONS LEAGUE LA LEHLIU EXTRAORDINA{UN MECI DE 2 LEI}