Special — 23 mai 2014 at 07:26

Gangsterul Fane Porumbel!

by

Pentru prestatia avuta la meciul din Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, dintre Victoria Chirnogi si CSM Oltenita, scor 0-0, arbitrul Gabriel Bondoc a primit nota 6,8 din partea observatorului Silviu Stanciu. Colegul sau de la linie, Mihai Draganescu, a fost notat cu 7,5. Saptamana viitoare se vor anunta masurile ce s-au luat de catre Comisia de Disciplina din cadrul CJA Calarasi. Cei doi se fac vinovati de neacordarea unui penalty pentru formatia gazda in ultimul minut de joc.
Lui Bondoc i s-a reprosat faptul ca a fost departe de faza, dar si ca se deplaseaza cu intarziere, greseala pe care a aratat-o si in turul campionatului, la meciul dintre Dor Marunt si Ciocanesti. Arbitrul calarasean nu reuseste sa anticipeze deloc jocul. La Chirnogi si-a facut singur viata grea. El putea sa opreasca atacul gazdelor si sa indeparteze pericolul daca fluiera fault in atac la un contact vizibil intre un chirnogean si portarul oltenitenilor.
Bondoc, care nu e vreun interlop cu fluier, a „procesat” greu si a lasat jocul sa curga, astfel ca s-a ajuns in situatia ca Dragos Bidirean sa fie lovit in careu. Un bulgar care urmareste cotele apelor Dunarii marturiseste ca faultul a fost vazut si de la Turtukaia. Observatorul Silviu Stanciu le-a spus imediat dupa meci celor doi arbitri ca au gresit, numai ca nu a fost suficient de drastic.
Un exemplu de severitate a fost oferit de observatorul Silviu Balan, cel care l-a notat pe Viorel Solomon cu 9,2 pentru felul in care a arbitrat la meciul dintre Steaua Radovanu si CSM Oltenita, scor 1-2. Controversatul arbitru calarasean a eliminat 4 jucatori intr-o partida disputata intre doua echipe ce sunt prietene si care nu au fost niciodata agresive. E foarte evident ca Solomon are nistre frustrari pe care nu si le poate invinge. Fane Porumbel, sustine arbitrul, a fost eliminat pentru ca a vrut sa-si bata un coechipier. Poate la table!

Fane Porumbel, surprins intr-un moment in care lectureaza cu sete Dilema Veche.
Fane Porumbel, surprins intr-un moment in care lectureaza cu sete Dilema Veche.

Nu stiam ca Porumbel a devenit vreun Lacatus si nici nu cred ca se va intampla vreodata din moment ce el nu e in stare sa bata nici macar un ou. Nu-l recomanda nici fizicul pentru scandal. A fost implicat intr-o altercatie o singura data, atunci cand un „brazilian” de-al lui l-a confundat si l-a batut macar intr-o carciuma din Oltenita. Gangsterul Fane Porumbel a fost atat de agresiv incat a fugit imediat acasa dupa ce si-a luat cativa pumni in cap. De frica sa nu mai fie confundat, jucatorul lui CSM Oltenita s-a tuns zero si a dormit multa vreme sub pat.
Trebuie reiterata ideea ca Silviu Balan a gresit atunci cand i-a acordat controversatului arbitru intercomunal doar 9,2. Solomon merita mult mai mult. Mai aproape de valoarea sa ar fi fost 11, 11,5 sau poate chiar 12. Etape de suspendare! Curios modul in care vad oficialii lui CSM Oltenita fotbalul. Alexandru Serban – Festa, care a fost suspendat 6 etape, considera ca echipa sa nu a fost lasata sa joace, Solomon aflandu-se, potrivit delegatului, pe lista arbitrilor recuzati de olteniteni la inceputul sezonului. Virgil Bogatu este de parere ca „centralul” calarasean, pe care l-a primit de cateva ori la sedintele de pregatire pe care le sustinea atunci cand era pe banca tehnica a celor de la Inainte Modelu, a avut o prestatie exemplara.

No Comments

 1. silviu balan,sa se retraga,cum poate sa perceapa o faza la 60 metri ,cand el are 70 ani,apoi si fiul lui e arbitru,9 nici alex tudor nu a avut

 2. dl arbitrii,arbitrati ,aplican regulamentul ,citit de dvoastra si in urma ati sustinut o testare daca nu sunteti contestati nu aveti valoare

 3. Buna ziua!Stiu ca postez off-topic dar sunt interesat sa aflu daca domnul Dragulin mai organizeaza cupa de juniorii vara asta cum a spus inainte sa ajunga primar.Stie careva ceva?

 4. Sorin Anghel

  Axintele – Dunarea 1-0, minutul 17.

 5. Sorin Anghel

  Axintele – Dunarea 2-0, min 35.

 6. Sorin Anghel

  Axintele – Dunarea 1-2, min 61, gol Stanciu.

 7. Sorin Anghel

  Axintele – Dunarea 3-1, min 85. Minutul 88, V. Petre rateaza cu poarta goala.

 8. indiferent de scor,de loc in clasament ramane echipa orasului nostru,ne raportam la un anumit buget in care nu se poate cere multe,eu raman alaturi de dunărica ,si la bine si la rau,hai dunarica mea ,vorba regretatului sofer de autobuz,la IRTA nea Ionescu,

 9. gino iorgulescu

  cei cu nationalul sunati ma cautati ma la lpf