SPORT — 21 mai 2014 at 19:09

Pregatiri pentru baraj

by

CSM Calarasi a disputat in aceasta dupa-amiaza ultima partida amicala inaintea turneului de baraj ce va avea loc saptamana viitoare, in perioada 29-31 mai, la Sebes in judetul Alba. Adversarul de astazi al elevilor lui Sabin Dacau s-a numit Steaua Bucuresti, formatie care s-a impus fara prea mari eforturi cu scorul de 38-34. Calarasenii nu s-au putut baza pe serviciile pivotului Eremia Paraianu, care a suferit o intindere la un meci de fotbal. Asa ii trebuie daca se baga la sporturi extreme. Urmatorul pas ar fi ca un jucator de la Dunarea sa joace pentru CSM Calarasi la barajul pentru promovarea in Liga Nationala. Tinand cont de salariile handbalistilor, fotbalistii s-ar bate intre ei numai ca sa schimbe sectia.
IMG_1561
Jocul calarasenilor din aceasta dupa-amiaza a fost unul slab. Daca nu isi vor da seama de acest lucru, elevii lui Sabin Dacau vor ajunge sa rateze promovarea in Liga Nationala. Ca urmare, pentru barajul de la Sebes este bine sa ne pregatim cu vin de la Chirnogi. Indiferent ca iese bine sau rau, trebuie sa bem. O putem face de bucurie sau de necaz. Daca iese urat, lucru destul de probabil daca ne gandim ca CSM Calarasi are acum doar o jumatate de portar si doua extreme, ne pregatim pentru o omleta. Nu cu sunca, ci cu handbalisti platiti cu miliarde de lei vechi de pomana.
CSM Calarasi: Andrei, Manole, Borodi – Gavriloaia (7), Tucanu, Sania (4), Saulescu (2), Popovici (1), Mitrea (5), Rosca (3), Savlovschi (2), Mateas (1), Vizhbovsky (4), Fratila (3), Voinea (2). Antrenor: Sabin Dacau.
 
 

No Comments

  1. suporter ajf

    daca nu se promoveaza,ar trebui ca fondul de banii alocati handbalului masculin sa fie alocat celui feminin ,junioarelor csm-ului,cs danubius .