SPORT — 21 mai 2014 at 04:34

Cazul Borcea a fost amanat

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a decis aseara sa amane luarea unei decizii in cazul Borcea. La finalul partidei dintre Agricola si Viitorul Curcani, scor 4-2, formatie oaspete a formulat o contestatie. Formatia gazda a folosit intentionat un jucator fara drept de joc, toata aceasta mizerie petrecandu-se cu acceptul primarului comunei Borcea, Aniel Nedelcu.
In urma incidentelor de la meciul Steaua Lupsanu – Spicul Valcelele, scor 2-1, Comisia de Disciplina a decis sa omologheze partida cu scorul de 3-0 din cauza faptului ca oaspetii au parasit terenul de joc inainte de fluierul final al partidei. In aceste conditii, formatia lui Nelu Tatu a pierdut teren in lupta pentru ocuparea locului doi, care duce la barajul pentru promovarea in elita fotbalului calarasean.
1. Venus Independenta – Unirea Minastirea
Jucatorul Tudor Bogdan Ionut de la echipa Venus Independenta (juniori) se suspenda 2 etape si 100 lei penalizare financiara, baza art.41 din ROI.
Delegatul echipei Unirea Minastirea (juniori), Perca Constantin se sanctioneaza cu avertisment si 100 lei penalitate financiara, in baza art. 7 raportat la art. 4 din ROAF.
2. Agricola Borcea – Viitorul Curcani
Analizand contestatia formulata de echipa Viitorul Curcani si dupa audierea delegatilor, arbitrului de centru si a observatorului comisia apreciaza ca necesara audierea jucatorilor Iatan Bogdan si Botezatu Enuta, care vor fi citati pentru sedinta comisiei din 27.05.2014 ora 17.00, data la care vor fi obligatoriu prezenti observatorul si intreaga brigada sub sanctiunea prevazuta de art.52 din ROI.
Amana solutionarea contestatiei la data de 27.05.2014 ora 17.00.
3.Victoria Dragos Voda – Avantul Dor Marunt
Antrenorul echipei Avantul Dor Marunt, Anastase Andrei, se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art.7 din ROI.
Jucatorul Solzaru Cristian de la echipa Victoria Dragos Voda se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara, jucatorul Nastase Dumitru de la echipa Avantul Dor Marunt se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara, in baza art.43 lit.b din ROI.
4. Steaua Radovanu – CSM Oltenita
Delegatul echipei CSM Oltenita; Serban Alexandru, se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art.7 din ROI.
Jucatorul Porumbel Fanel se suspenda o etapa si 100 lei penalitate in baza art.41 din ROI, cu circumstante atenuante in baza art.43 lit.b din ROAF.
Jucatorul Stan Adrian de la echipa Steaua Radovanu se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art.40 din ROI, cu circumstante atenuante in baza art.43 lit.b din ROAF.
5. Steaua Lupsanu – Spicul Valcelele (Meci intrerupt in min.90+4)
Se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Steaua Lupsanu in baza art.4 din ROI cu circumstante atenuante pentru echipa Spicul Valcelele prevazute de art.43 lit.a din ROAF.
Comisia hotaraste in unanimitate sanctionarea echipei Steaua Lupsanu cu suspendarea terenului pentru o etapa si 200 lei penalitate financiara in baza art.11 din ROI.
Jucatorul Popescu Bogdan de la echipa Steaua Lupsanu se suspenda 10 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art.44 din ROI (recidiva). Jucatorul Andrei Gheorghe de la echipa Steaua Lupsanu se suspenda 3 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art.43 lit.a din ROI.
 

Comments are closed.