Special — 20 mai 2014 at 16:51

Portul a ratat calificarea

by

Ghinionul a andocat in aceasta dupa-amiaza in Portul Calarasi. Juniorii antrenati de catre Dan Andronache au ratat dramatic calificarea in faza urmatoare a campionatului national destinat juniorilor D. Pe stadionul Ion Comsa, calarasenii au reusit sa invinga cu 2-1 Academia Gheorghe Hagi. La pauza, scorul a fost 1-1. Portul a pierdut calificarea, dupa ce a pierdut meciul tur cu 1-0.
„Am ratat foarte mult in aceasta partida. Adversarul nu a impresionat cu nimic. Am demonstrat ca avem valoare si ne putem bate de la egal la egal cu orice echipa din Romania. In ultimele doua minute de joc am ratat doua ocazii monumentale”, a declarat finantatorul Bogdan Leu. Campionul ratarilor a fost atacantul Gabriel Toma.

No Comments

  1. Bravo băieți ați demonstrat ca sunteti o mare echipa.capu’ sus si mergeți mai departe.suntem mândri de voi.felicitări Bogdan pentru tot ce faci pentru copiii aceștia minunați.felicitări Dan Andronache pentru modul în care sunt antrenați acesti copii.diferenta a facut-o arbitri in tur poate un pic su acum