SPORT — 20 mai 2014 at 04:21

Iancu, Gingasu, scoateti banii!

by

La numai o zi dupa deplasarea de la Independenta, acolo unde a obtinut o victorie extrem de importanta in competitia juniorilor A1, Unirea Manastirea a calatorit duminica in Bulgaria pentru o partida amicala in compania celor de la Aydemir, localitate aflata in apropiere de Silistra. Cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 2-2, o partida ce a continuat si cu „repriza a treia”.
10364191_803971959622498_38480231_n
Imaginea echipei din Manastirea nu a fost una tocmai buna in Bulgaria. Costel Perca, delegatul Unirii, a postat pe Facebook imagini cu elevii lui Gheorghe Stamelatos in timp ce traversau Dunarea cu bacul de la Chiciu. Ar fi fost frumos ca jucatorii de la Manastirea, echipa cu o uriasa traditie in fotbalul calarasean, sa fie echipati in treninguri cu insemnele asociatiei sportive de pe malul Mostistei. Imbracati in „civil”, manastirenii arata ca o adunatura de manelisti culesi de pe marginea drumului pentru o miuta si un sprit in tara vecina.
Este pacat ca Unirea Manastirea, formatie aflata foarte aproape de a castiga titlul de campioana judeteana la juniori A1, nu pune pret pe imagine. Echipa lui Gheorghe Stamelatos va fi privita altfel in momentul in care se va prezenta la un meci, indiferent de locul in care se va disputa acesta, cu toti jucatorii purtand aceeasi tinuta. Nici primarul Marian Iancu si nici viceprimarul Bogdan Gingasu nu saracesc bugetul localitatii daca achizitioneaza 30 de treninguri pentru formatia locala. Cei doi conducatori de obste trebuie sa inteleaga ca Manastirea nu poate reprezenta judetul Calarasi la barajul interjudetean destinat juniorilor A1 mergand in deplasare cu jucatorii imbracati pestrit.

No Comments

 1. Cine a mai facut parte din aceasta delegatie dar nu se spune nimic? Rapsunsul la intrebare ar explica multe din cele intamplate sambata.

  • Salut prietene , nu stiu ce vrei tu sa zici despre persoana care a facut parte din delegatie in Bulgaria dar nu insinua ca acesta a ajutat echipa de fotbal Unirea Minastirea la meciul de fotbal cu Independanta ca , Independenta a furat-o rau de tot la juniori si Minastirea a castigat meciul fara nici un dubiu, cu siguranta este eschipa mai buna si nu mai aruncati vina pe arbitru ca nu a gresit din contra a fost un arbitraj perfect fara comentarii , golurile au fost marcate din actiune nu din penalty asa ca ,multa sanatate din partea echipei de juniori UNIREA MINASTIREA !

   • nu ne ameti. abitrul a furat strengareste cat sa incline balanta. dupa cum spunea cineva la un meci echilibrat trebuie doar un imbold si totul se strica. poate ca arbitrul chiar este unul slab si atunci nu avea ce sa caute la un asa meci dar indiferent ce spui cu siguranta a luat decizii controversate care au favorizat echipa din Minastirea. apreciez calitatea partidei.

 2. nelufotomodelu

  GASCANU A FOST CU MANASTIREA IN BULGARIA DAR ASTA NU ARE NICI O LEGATURA PENTRU ACEST OM ISI DORESTE SA FACA TREABA IN FOTBALUL CALARASEAN PENTRU CA EL IUBESTE CEEA CE FACE SI NU ISI PERMITE SA ISI PATEZE CARTEA DE VIZITA PE CARE SIA FACUTO CU MULTA STRADUINTZA ACUM INDEPENDENTA SA NU MAI DEA VINA PE ARBITRAJ PENTRU CA MANASTIREA IA BATUT FARA SA RESPIRE ASA CA APUCATIVA DE TREABA SI CERETIVA SCUZE ASA CUM A FACUT SI MESI LA BARSA

  • gascane iar te lauzi singur ma? lumea stie ca esti un prefacut care isi vede doar interesul sa castige bani usor pe prosteala.

 3. este adevarat la asa echipa trebuie si un trening de prezentare !!!

 4. bai nelule se scrie barca noi nu ne cerem scuze nimanui voi deocamdata nu a-ti cistigat nimic uitate in urma si o sa vezi ca venus are 7 titluri de campioni judeteni la seniori si doua la juniori in ultimi 15 ani de voi nu prea sa auzit nimic in acest timp din cite stiu o perioada nu mai aveati nici echipa asa ca nu va mai dati rotunzi felicitari a-ti fost putin mai buni in tur jucati numai pe fals si in retur va-ti trezit in fata fiti mai modesti.