SPORT — 20 mai 2014 at 06:16

Vacanta pentru "Ucigasul de Sarmale"!

by

La Agricola Borcea, echipa antrenata de catre George Serban, primarul Aniel Nedelcu centreaza si tot el da cu capul. Echipa de start este alcatuita de catre conducatorul comunei si acelasi „voievod” dicteaza schimbarile. La meciul cu Viitorul Curcani, Nedelcu le-a facut pe toate, inclusiv lucrurile necurate. Pentru asta, echipa sa va avea mult de tras de acum inainte. In aceasta seara se anunta masuri drastice impotriva celor de la Borcea. Comisia de Disciplina va aplica regulamentul. Este pacat ca multi oameni confirma blatul de la Borcea, dar nici unul nu doreste sa iasa public si sa sustina cu probe toate acuzele.
Aniel Nedelcu a urmarit meciul cu Viitorul Curcani, scor 4-2, de pe banca de rezerve a formatiei locale. Arbitrul Ion Fenghea, care aspira in continuare la fotoliul de presedinte al CJA Calarasi, i-a permis primarului sa ia loc pe banca tehnica desi numele sau nu se afla inscris in raportul de arbitraj. In aceste conditii, Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, trebuie sa-l trimita in vacanta pe „centralul” calarasean. Nu o sa planga nici o echipa dupa „Ucigasul de Sarmale”!

No Comments

  1. FENGHEA,RADULESCU.C.COMAN.IVANCIU.NEICU.DOCIU.ZARDOVA.MIREL.SOLOMON. sunt cei care duc greul ,la bine si la rau ,nu cred ca ne ar face judetul de ras .fata de alti arbitri din alte judete .scuze pentru cei care nu i am enumerat