SPORT — 19 mai 2014 at 08:25

La Ulmeni, ca la nebuni!

by

Rapid Ulmeni, formatie considerata in cei opt de mandat ai lui Bratu Cataros drept furnizorul oficial de tuica al AJF Calarasi, s-a despartit de antrenorul Florica Mihaila. Ruptura a intervenit dupa infrangerea de la Oltenita. De vina pentru demisia fostului fundas central al celor de la Sportul Chirnogi, Dunarea Calarasi, Farul Constanta si Jiul Petrosani au fost veteranii din echipa.
Acestia nu au fost de acord cu intinerirea lotului si au boicotat sedintele de pregatire. La antrenamentul de martea trecuta, primul dupa infrangerea de la Oltenita, nu s-a prezentat nici un junior. Constient fiind ca nu poate lucra in tensiune, Mihaila si-a prezentat demisia de la echipa cu care a reusit sa invinga pe Venus Independenta, campioana ultimelor trei editii, si a remizat la Chirnogi, pe terenul unei formatii care in ultimii cinci ani e evoluat numai in Liga a 3-a.
Noul antrenor al rapidistilor este acum Iulian Anton – Pili, cel care a condus echipa sambata, in meciul castigat pe teren propriu, scor 5-2, in fata celor de la Progresul Fundulea. Sambata, 24 mai, formatia din Ulmeni se va deplasa la Radovanu, pentru un duel prietenesc impotriva stelistilor lui Marian Speriatu. Gazdele au nevoie disperata de puncte pentru a spera in continuare la salvarea de la retrogradare.

No Comments

  1. gigi geamantan

    Hai sa fim seriosi,Pili antrenor?!Asta e caterinca maxima,pai ce stie ala despre fotbal?A jucat atatia ani pt.ca era bagat cu japca fiind un pupincurist al primariei,am sperat ca odata cu investitiile facute in infrastructura de catre primarie si cu sponsorizarea facuta de mecaind, lucrurile se vor schimba in bine si se va proceda obiectiv,Ulmeniu are multi baeti talentati care se pierd pt.ca nu sunt cautati si promovati,metoda asta ca sa joace nepotu lu nu stiu cine, (gen:Edis),nu va duce niciodata la performanta,asa ca Domnule Primar si Domnule Titel,cu toata stima ce vi-o port, va rog in numele multor Ulmeneni de buna credinta,lasati-l pe Pili cu treaba lui de sofer si orientati-va va rog spre oameni capabili,chiar din comuna, despre care nu aveti idee cate stiu despre fotbal dar a caror competente nu le cunoaste-ti,mai intrebati in anumite cercuri de baeti seriosi, nu cei de genul lui ceapa,pili,ariciu si nici a celor care sunt consilieri la primarie si proprietari de magazine,veti fi probabili surprinsi cati oameni onesti si de bun simt dar mai ales cunoscatori veti descoperi.A-ti putea organiza periodic anumite intreceri cu diferite probe pt.a descoperi tineri cu capacitati tehnico tactice diverse care ar putea fi formati pe diferite posturi sau ar putea fi organizate in curtea scolii competitii de minifotbal cu premii fara prea multe cheltueli din partea primariei,fiecare competitor in parte contribuind cu o anumita suma de inscriere,sunt convins ca astfel de initiative ar spori considerabil popularitatea d-voastra si nu va-r mai fi asociata imaginea cu astfel de elemente expirate si cu puternice preocupari bahice,evident nici nu recomand sa fie inlaturati definitiv constient fiind ca au avut si ei un rol in promovarea edilica.
    Cu respect,al D-voastra concetatean,