SPORT — 19 mai 2014 at 11:05

Incidente la Lupsanu

by

Huliganismul si-a facut din nou aparitia in fotbalul calarasean. Partida dintre Steaua Lupsanu si Spicul Valcelele a fost marcata de violente iesite din comun. Arbitrul Virgil Valeanu a fost la un pas de a fi lovit de catre jucatorii echipei gazda dupa ce in minutele de prelungire, la scorul de 2-1, dar a fost salvat in ultima clipa.
„Arbitrajul a fost tot timpul unul sub presiune. In minutul 72, meciul a fost intrerupt pentru ca spectatorii au aruncat cu pietre intr-unul dintre cei doi arbitri asistenti. Nu stiu despre cine este vorba pentru ca eu nu ii cunosc. In minutele de prelungire ale jocului, arbitrul de centru ne-a acordat o lovitura libera, iar cei de la Lupsanu l-au luat la bataie. Capitanul nostru de echipa a intervenit ca sa-l salveze pe Virgil Valeanu, dar s-a ales cu cartonas galben si pentru ca era al doilea avertisment, a fost eliminat. De la gazde au fost eliminati trei jucatori. Noi ne-am speriat foarte tare in momentul in care am vazut ca au intrat si spectatorii pe teren si am fugit toti la microbuz. Ne-a fost teama de o bataie generala. Cel mai mult imi era frica sa nu sparga geamurile de la microbuz”, a povestit Nelu Tatu, viceprimarul comunei Valcelele.
Marian Nastase, viceprimarul comunei Lupsanu, considera ca incidentele nu au fost atat de grave pe cat le descrie omologul sau de la Valcelele. „Nu a fost nimic iesit din comun. Nu l-a batut nimeni pe Virgil Valeanu. Cei de la Valcelele vor sa promoveze, dar au uitat sa isi faca echipa. Aduna puncte numai prin contestatii sau cu ajutorul arbitrilor. Nu a intrat nimeni pe teren, nu s-a aruncat cu pietre in arbitri. La meci a fost prezent seful postului de politie de la noi din comuna. Nu isi permitea nimeni sa faca asa ceva”, sustine Nastase.
 

No Comments

  1. probabil ca la lupsanu nu este nimic iesit din comun sa bati arbtrii cu pietre si sa-i lovesti cu pumnii. afara din fotbal cu huliganii.

  2. nu a fost chiar asa cum spune dl vice de la Valcelele , capitanul celor de la Valcelele l.a injurat pe capitanul celor de la Lupsanu iar apoi a vrut sa.l loveasca .

  3. sa zicem ,ca e ca tine ,dar de la o simpla injuratura,au degenerat total toate aspectele,la lupsanu nu e meci sa nu fie probleme ,incepand de la primar care instiga ,la politist care ori doarme sau bea,mai bine sa fie exculisi doi ani .mai ales ca folosesc alti jucatori de la dor marunt,

  4. teren neregulamentar,lipsa cabine .lipsa gard imprejmuitor,alo ajf numai tolerati asemenea specimene de echipe.pana nu e prea tarziu pentru doamne fereste fapte mai grave ,5 ani interzisi in campionatul onoare

  5. lipsa certificat indentitate sportiva (cis) stimata conducere ajf,astai steaua lupsanu

  6. lau batut pe valeanu pana iau facut chilotii gluga si militanul din sat era injectat cu tuica ce sa zica tablagiul ala