SPORT — 17 mai 2014 at 16:28

Manastirea, victorie la juniori

by

Toata suflarea fotbalistica a judetului Calarasi a stat cu urechile ciulite astazi. Meciul de juniori dintre Venus Independenta si Unirea Manastirea a starnit un interes urias. Cele doua formatii s-au duelat de la egal la egal in prima repriza, scorul pauzei fiind 0-0. In mitanul secund, norocul a fost de partea oaspetilor, care au reusit sa deschida scorul printr-un autogol.  Armando Radulescu a centrat, iar Costin Spranceana a pus gresit piciorul si mingea s-a dus in poarta Venusului.
Neavand nimic de pierdut, gazdele au iesit la joc, fortand egalarea. Acest lucru a creat brese in defensiva Venusului. Manastirea a speculat momentul si a dus scorul la 3-0 in urma a doua contraatacuri taioase ce au fost finalizate de catre Nicolae si Nastase. Independenta a avut o tresarire de orgoliu prin Razvan Voinea, care a inscris golul de onoare al gazdelor.
Prin victoria de la Independenta, Manastirea a trecut pe primul loc, avand un avans de un punct fata de adversarul pe care l-a invins astazi. Pana la finalul sezonului, Unirea mai are disputat trei meciuri, cu Dragos Voda, Sarulesti si Fundulea, trei adversari aflati in partea a doua a clasamentului. Venus a fost egalata in clasament acum de Dunarea Ciocanesti, cele doua formatii urmand a se duela pana la finalul sezonului pentru locul al doilea. In cazul in care cele doua formatii se vor afla la egalitate, codenii vor urca pe cea de-a doua treapta a podiumului gratie rezultatelor mai bune inregistrate in meciurile directe. In tur, Dunarea s-a impus cu 3-2, in vreme ce Venus a castigat partida din retur cu 3-1.

No Comments

 1. Dumnezeu exista…succes copii

 2. felicitari juniorilor au facut un meci frumos cu o asistenta demna de un meci de divizia „c” trebuie sa recunoastem manastirea au fost mai buni dar cu putina atentie in prima repriza puteam sa deschidem scorul bafta in continuare sa ajunga cit mai sus

 3. radu malaeru

  Manastirea cucereste Coadele!!!!

 4. ANGHEL ADRIAN

  FELICITARI COPIILOR DIN MANASTIREA PENTRU VICTORIA MERITATA IAR INVINSILOR LE SPUN SA TINA CAPUL SUS PENTRU CA URMEAZA UN CAMPIONAT PE CARE AU TOATE SANSELE SA-L CASTIGE DATORITA OMOGENITATII CREATE IN CEI DOI ANI DE CAND JOACA IMPREUNA. FELICITARI PENTRU ANTRENORII CELOR DOUA ECHIPE, AU AVUT UN PARCURS EXCELENT !

 5. Am vorbit cu mai multi jucatori de la Manastirea, dintre cei care au fost pe teren. Toti spun ca nu a fost autogol si ca golul ii apartine 100% lui Armando.

 6. VA SALUT DOMNILOR, NU POT SA SPUN DECAT ATAT BRAVO COPII SI HAI UNIREA MINASTIREA , MULT SUCCES SI COPIILOR DE LA INDEPENTA CAPUL SUS CA , AVETI VALOARE SI ECHIPA..
  CU STIMA !
  DELEGAT UNIREA MINASTIREA

 7. bravo oficialilor ambelor echipe pentru fayir play dovedit in declarati ,

 8. Meci bun, echilibrat cu ocazii de ambele parti. Primul gol a fost de fapt autogol si acolo s-a rupt jocul. Doua echipe bune asa cum le cunosteam dar din pacate zic eu nici una nu poate face fata in urmatorul tur. Probabil ca o combinata intre primele trei echipe din campionat ar fi mai nimerita. Arbitraj slabut cu scapari. Felicitari copiilor.