SPORT — 17 mai 2014 at 16:43

Curcani, contestatie la Borcea

by

Etapa a 27-a a Ligii a 4-a a fost deschisa de meciul dintre Inainte Modelu si Victoria Chirnogi. Gazdele i-au batut pe chirnogeni ca pe covoare, castigand cu 5-1. De la oaspeti au lipsit Coman, Paraschiv, Moga si Luiceanu, ultimii doi nedorind sa-si mai continue activitatea la echipa pentru ca nu au reusit sa-i ia locul presedintelui Mircea Dan. Se vorbeste despre un interes al Oltenitei pentru Nicolae Moga, dar e greu de crezut ca Virgil Bogatu va accepta un asemenea transfer.
In lupta pentru salvarea de la retrogradare, Victoria Dragos Voda poate fi considerata castigatoarea zilei desi a obtinut doar o remiza, scor 1-1, pe teren propriu, impotriva rivalilor de la Dor Marunt. Prin acest rezultat de egalitate, gazdele au reusit sa isi mareasca avansul fata de Steaua Radovanu, ocupanta locului 13, care duce la baraj. Elevii lui Marian Speriatu au pierdut meciul de pe teren propriu, cu CSM Oltenita, scor 1-2, arbitrul Viorel Solomon eliminand doi jucatori de la Radovanu si unul de la Oltenita.
Viitorul Curcani a pierdut meciul de la Borcea, scor 4-2, dar nu abandoneaza lupta pentru salvarea de la retrogradare. Oaspetii au introdus la finalul jocului o contestatie si spera sa obtina cele trei puncte la „masa verde”. In acest caz, elevii lui Gigel Zamfir – Zamba vor egala la puncte pe Dunarea Gradistea, formatie care a pierdut cu 4-1 la Sarulesti, „lanterna rosie” a campionatului.
Liga a 4-a, etapa a 27-a, rezultate: Agricola Borcea – Viitorul Curcani 4-2, Inainte Modelu – Victoria Chirnogi 5-1, Victoria Dragos Voda – Avantul Dor Marunt 1-1, Venus Independenta – Unirea Manastirea 2-1, Dunarea Ciocanesti – Victoria Lehliu Gara 3-0, Dinamo Sarulesti – Dunarea Gradistea 4-1, Rapid Ulmeni – Progresul Fundulea 5-2, Steaua Radovanu – CSM Oltenita 1-2.

No Comments

  1. Am auzit ca cineva de la grădiștea la meciul cu sarulesti umbla cu 5milioane dupa jucătorii de la sarulesti doar am auzit nu stiu daca este adevarat dar daca este așa sa le fie rușine sarulestiul nu se prostituează dle achim avem demnitate și nu avem nevoie de bani voștri,mai bine le dati la jucători sau cumpărați 2mingi.asta repet daca este adevarat ce am auzit.

  2. suporter dunarea

    dl delegati nu mai faceti contestati,mariti conturile ajf ului sa isi permita telefoane si benzina si teren pentru copii lui solomon sunt curios daca solomom plateste chirie pentru antrenamente de ce dracu mai vin observatori la meciuri sa ia banii degeaba cereti confrunt inainte de inceperea meciului cu toti jucatorii dupa raportul de joc buletinul si legitimatia in prezenta arbitrilor si observator zamba te salut un fost coleg de armata

  3. Cele 5 milioane s-au „transferat” la centralul partidei care mai era si ironic dupa meci.Din fericire nu prea a avut cum sa influenteze scorul final.Alta faza a fost la scorul de 4-1 cand unui jucator de la sarulesti i s-a promis 2 milioane daca spune ce jucator este pe fals.Din pacate pt domnul Achim care spunea ca la Sarulesti se folosesc 2 echipe una in deplasare si alta acasa nu i-a mers.In disperare a facut contestatie pe 4 jucatori poate poate prinde pe cineva.La fotbal ne-am convins,daca Sarulestiul merita sa retrogradeze la fel de bine o pot face si cei de la Gradistea.

  4. Curcani o sa castige cu 3-0….se pare ca totul a fost premeditat….RUSINE TUTUROR CELOR IMPLICATI….

  5. iar au fost violente,la lupsanu ,domniilor din ajf pana nu excludeti din campionat 2,3 echipe nu rezolvati nimic,amenda? Plateste primaria,suspendare? Joaca in continuare ,

  6. Rusine , domnilor primari ! ocupati-va de problemele localitatilor dvs , nu de cumparat si vindut meciuri . Din pacate pentru voi , fotbalul este ceva frumos si ne-am dori sa fie si ceva curat , asa ca nu incercati sa murdariti cu mizeria voastra de politica si ceea ce a mai ramas ,, curat ” in tara asta ! M-am convins si de acesta data ca pentru a fi primar , trebuie in primul rind sa nu ai caracter si dupa aceea totul vine de la sine . Inca o data RUSINE ca va bateti joc de munca si visele copiilor si tinerilor , vi se pare ca totul vi se cuvine si puteti face orice ca pe mosia voastra . Mi-e rusine de ceea ce se intimpla ! Problema este ca se arunca cu noroi si in oameni nevinovati care n-au nici un amestec in aceste ,, golanii „, care vor sa promoveze un fotbal curat , spectacol , dar se lovesc de mizeriile facute de unii primari . Nu vreau sa generalizez , dar sunt unii care poarta pe cap o palarie mult prea mare pentru dimensiunile proprii ale craniului . Sunt destui , credeti-ma ! Ma gindesc foarte serios sa emigrez , sa nu-i mai vad ,sa uit de acesti uga-guga !