SPORT — 17 mai 2014 at 17:01

Barajul s-a mutat la Sebes

by

CSM Calarasi s-a impus astazi cu 35-25 la Buzau. Antrenorul Sabin Dacau nu i-a folosit pe Sania, Mitrea, Paraianu, Tucanu si Saulescu. Victoria calarasenilor este una previzibila, dar tehnicianul gruparii de pe Borcea a cautat ca elevii sai sa nu se accidenteze sau sa nu ajunga in situatia de a vedea cartonasul rosu, fapt ce le-ar fi putut atrage suspendarea la meciurile ce vor avea loc la barajul pentru promovarea in Liga Nationala.
Federatia Romana de Handbal a decis ca turneul de baraj din perioada 29-31 mai sa se desfasoare la Sebes, in judetul Alba. Initial, se stia ca Buzaul va fi gazda, insa lucrurile s-au schimbat radical vineri dupa-amiaza. In acest moment, CSM Calarasi si HC Arges Pitesti sunt sigure de prezenta la baraj. Teoretic, CS Caras-Severin si CSU Suceava mai pot scapa de baraj, insa e greu de crezut ca CSM Bucuresti nu va obtine un punct in ultimele doua jocuri ce vor avea loc in grupa a doua a play-out-ului Ligii Nationale.
Daca CSM Oradea nu se va inscrie in Liga Nationala, ocupanta locului al treilea de la barajul de la Sebes va promova pe prima scena a handbalului romanesc. In aceste conditii, se poate spune ca sansele calarasenilor de a-si indeplini obiectivul au crescut in mod considerabil. Antrenorul Sabin Dacau sustine ca bihorenii nu dispun de resursele necesare pentru a activa in Liga Nationala.
In aceasta dimineata, CS Caras-Severin a castigat cu 25-12 meciul de pe teren propriu, impotriva celor de la CSU Suceava. Pentru formatia din Suceava a evoluat si calaraseanul Marius Panait, care a reusit sa marcheze un gol. Ioan Stan, de la CS Caras-Severin, a primit cartonasul rosu in repriza a doua si ar putea fi suspendat cel putin doua meciuri. „Meciul a debutat untr-un ritm bun de joc dar cu foarte multe ratări de ambele părţi. Deschiderea scorului a venit în minutul 4 de la suceveanul Marius Băhan. La faza următoare Ilie Vaidasigan restabileşte egalitatea. Jocul continuă cu ratari din partea gazdelor şi goluri din partea oaspeţilor până la scorul 1-3. Tudor Marta reuşeste să înscrie de 2 ori şi restabileşte egalitatea. C.S. Caraş-Severin preia conducerea prin golul lui Ilie Vaidasigan. De minutul 13 gazdele au preluat conducerea. Până la pauză jucători de la C.S. Caraş-Severin au mai înscris de 9 ori, iar cei de la C.S.U. Suceava aumarcat doar 1 gol. Scorul la pauză a fost 13-4 pentru gazde”, scrie Radio Resita.
 

No Comments

  1. florian costel ciobanescu

    ..adică…le jeux sont fait pour le bleu?????…..ar fi prea frumos si usor pentru noi,nu????

  2. Pun pariu ca in cele din urma se joaca la Bucuresti!

  3. Sania oricum nu avea drept de joc 😉

  4. la baraj poate d-zeu o sa fie călărasean