SPORT — 16 mai 2014 at 04:51

Scuze, domnule Radulescu

by

UPDATE: Printr-un sms ce il are ca expeditor pe Daniel Stefan, presedintele CJA Calarasi, am fost informat ca bunica arbitrului Ionel Radulescu a decedat in urma cu trei saptamani. Drept urmare, ma simt dator sa ii cer scuze public „centralului” care va conduce maine partida de juniori dintre Venus Independenta si Unirea Manastirea. Raman insa la parerea ca delegarea lui Radulescu nu este cea mai buna si imi doresc foarte mult sa fiu contrazis maine, printr-o prestatie excelenta a arbitrului calarasean. Pe seama acestui subiect se poate specula la infinit, insa atata vreme cat vorbim despre un meci de juniori cred ca nu e nevoie de inca o tensiune. In plus, reactia echipelor a fost una contrar asteptarilor. Gazdele il contesta pe Radulescu, in vreme ce oaspetii, care pana acum urlau ca din gura de sarpe ca vor un arbitraj corect, tac malc. Trebuie amintita doar declaratia lui Ion Radu, presedintele lui Venus Independenta: „Pamantul ramas mostenire de la bunica lui Radulescu nu este lucrat de catre Agrozootehnica Independenta”.

 
Nu se poate sa treaca o saptamana fara ca activitatea presedintelui CJA Calarasi sa nasca suspiciuni. Maine, cu incepere de la ora 16:00, va avea loc meciul de juniori dintre Venus Independenta si Unirea Manastirea. Se vor afla fata in fata cele mai bune echipe din campionat, iar rezultatul final al acestei partide va decide, in mare masura, echipa ce va primi titlul de campioana judeteana si va reprezenta Calarasiul in faza urmatoare a competitiei.
La un meci cu o miza atat de mare, Daniel Stefan – Gascanu l-a trimis sa arbitreze pe Ionel Radulescu, fost „divizionar C”. Aceasta delegare naste suspiciuni si nu face altceva decat sa alimenteze zvonurile potrivit carora seful arbitrilor calaraseni are slabiciuni fata de Venus. Ionel Radulescu a copilarit in Independenta, acolo unde si-a petrecut cele mai multe dintre vacante. Arbitrul de maine recunoaste chiar ca are amintiri frumoase de pe stadionul pe care se va juca partida dintre Venus si Unirea. Sangele nu se face apa niciodata! Pentru circul sa fie total, Gascanu trebuia sa-l mai puna la o „linie” pe Danie Vasile, care locuieste in Independenta, si la cealalta tusa pe Doru Simion, care se pricepe la toate. Vreti si un observator? Atunci sa fie Constantin Dobrin, care este tot din Independenta.
Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, da asigurari ca Ionel Radulescu nu va incerca sa ajuta echipa localitatii in care a copilarit. „Noi vom fi prezenti la meci si Radulescu nu isi va permite sa faca vreo prostie. Vor fi foarte multi oameni de fotbal la meci. Nu ne permitem sa ne batem joc de munca de un an de zile a unor copii care joaca fotbal doar de placere”, promite seful fotbalului calarasean.
Indiferent de ceea ce spune Motanu, delegarea lui Radulescu nu este fireasca. E urat atunci cand adultii se baga intr-o joaca de copii. Cand lucrul acesta se intampla, totul se naruie si bucuria celor mici se transforma in plans. Sa speram ca lucrul acesta nu se va intampla. Nu este prima oara cand Gascanu face delegari cu cantec, insa de fiecare data s-a demonstrat ca totul a ramas la stadiul de suspiciune. Practic, Daniel Stefan se foloseste de meciul de maine pentru a castiga la capitolul credibilitate. Risca enorm, dar poate castiga la fel de mult.
Liga a 4-a, etapa a 27-a, sambata, 17 mai, ora 18:00
Victoria Dragos Voda – Avantul Dor Marunt
Arbitri: Cristian Andrei – Valentin Voinea, Cristian Neagu. Observator: Mircea Brandusa.
Venus Independenta – Unirea Manastirea
Arbitri: Laurentiu Kosztelnic – Ionel Radulescu, Cristian Zardova. Observator: Iulian Bobeica.
Inainte Modelu – Victoria Chirnogi (se disputa de la ora 13:00)
Arbitri: Marius Leca – Theodor Brandusa, Daniel Chitu. Observator: Ionel Stan.
Agricola Borcea – Viitorul Curcani
Arbitri: Ion Fenghea – Daniel Vasile, Cristian Caraion. Observator: Marin Stefan.
Dunarea Ciocanesti – Victoria Lehliu Gara
Arbitri: Gabriel Dociu – Mihai Constantin, Ionel Batan. Observator: Silviu Balan.
Steaua Radovanu – CSM Oltenita
Arbitri: Viorel Solomon – Mihai Draganescu, Tiberiu Lungu. Observator: Romeo Caramavrov.
Rapid Ulmeni – Progresul Fundulea
Arbitri: Costin Dan – Marius Danila, Lucian Andrei. Observator: Alexandru Botea.
Dinamo Sarulesti – Dunarea Gradistea
Arbitri: Adrian Vasile – Alin Ursu, Gigel Nastase. Observator: George Greceanu.
 
 

No Comments

  1. suporter dunarea

    mai bine solicitau brigada bulgareasca,ambele echipe