Special — 14 mai 2014 at 01:13

Se redeschide cazul Dichiseni

by

Mircea Brandusa a inceput returul de campionat in calitate de secretar al corpului de observatori. Acesta a fost demis din functie la jumatatea lunii martie de catre Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, dupa ce arbitrul Laurentiu Kosztelnic a afirmat in fata lui Bogdan Leu, seful corpului de observatori, ca Mircea Brandusa i-a cerut sa ajute echipa gazda la partida dintre Viitorul Dichiseni si Unirea Dragalina, scor 2-3. Verbal, si „asistentul” Viorel Birman a confirmat cele spuse de catre „central”, dar in momentul in care cei doi au fost chemati sa depuna marturie scrisa, acestia s-au dat loviti. Kosztelnic era ocupat cu varuitul copacilor din curtea stadionului, in vreme ce Birman era plecat la o partida de pescuit in cada.
Acum, ca prin minune, lui Kosztelnic i-a crescut curajul si a depus o declaratie scrisa in care sustine ca Mircea Brandusa i-a cerut sa ajute echipa din Dichiseni. In aceste conditii, la viitoarea sedinta a Comitetului Executiv al AJF Calarasi vor participa Brandusa, Kosztelnic si Birman. In cazul in care cele consemnate scris de catre Kosztelnic se vor confirma, atunci Brandusa va fi exclus din corpul de observatori. Daca se va intampla ca cei doi arbitri sa nu sustina cele scrise sau nu vor da curs invitatiei lansate de catre Doru Dinca, acestia vor fi exclusi din arbitraj.
Practic, cineva trebuie sa plateasca, ceea ce este foarte bine. Laurentiu Kosztelnic este fiul lui Adrian Kosztelnic, fost arbitru „divizionar B”. Kosztelnic nu este usa de biserica. La finalul meciului de handbal dintre CSM Calarasi si HC Vaslui a vrut sa-l bata pe antrenorul oaspetilor, Leonard Bibirig. Ca sa fara mai fioros, calaraseanul care a stat pe toata durata partidei in galeria gazdelor, s-a imbracat cu o bluza de trening, altfel moldovenii nu s-ar fi speriat deloc. Lucru absolut normal. Nu ai cum sa te temi de cineva care se poate spala la picioare intr-o damigeana.
 

Comments are closed.